نمیدونم یه خانمی هست که هم خودم و هم اون میشناسیمش و من صمیمی نیستم باهاش ولی احساس میکنم اون باهاش چت میکنه اخه اگه اون ساعت ۱۲ آنلاین باشه اون خانمه ۱۲:۳۰ انلاینه و یکشبم نیس
میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
خوب منم هی همسرم با مامانش آنلاین میشه ولی واقعیت اینه پیام که هیییییچ ۳ و ۴ روزی یکبار هم نهایتا ی زنگی به مامانش میزنه الان سر کار و کارش داخل استان ما نیست جایی دیگست
میخوام بگم این دلیل قانع کننده ای واسه اینکه فکر کنی باهم در ارتباطن نیست
فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴
از بس ساده بودم همه چی سرم اومد حالا دارم عاقل میشم😂
زیادی عاقل شدی😬😂
فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴