2789

یک فیلم ترسناک بیین یا اجیر میشی یا زودتر از ترس میخوابی

حداقل تکلیفت معلوم میشه😅

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

حالا جدی من خودم یک فیلم اکشن معمولا میدیدم البته چند دقیقش یکم که اجیر شدم درس میخونم باز خوابم میگرفت یکم دیگ ازش میدیدم تا صبح‌‌....

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا جدی من خودم یک فیلم اکشن معمولا میدیدم البته چند دقیقش یکم که اجیر شدم درس میخونم باز خوابم میگ ...

من الان گیج خابم نمیدونم چ غلطی کنم دلم میخاد بخابم از یطرفم بخابم فردا امتحانو تر میزنم

من الان گیج خابم نمیدونم چ غلطی کنم دلم میخاد بخابم از یطرفم بخابم فردا امتحانو تر میزنم

۱.فردا نرو

۲.دو سه ساعت بخواب بعداشو درس بخون

۳.پاشو صورتتو اب بزن شروع کن

۴.بپذیر که گاهی گند زدن نیازه و بگیر بخواب

بشخصه زمان برمیگشت گزینه ۱ و ۴ رو انتخاب میکردم البته اگر وانشجو نیستی