alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4147 عنوان حمله عصبی داره بهم دست میده چیکار کنم 143 بازدید | 30 پست نه نفسم بالا میاد نه چیزی فقط با دستام سفت پتو رو میگیرم و از چشام اشک میاد دهنم میلرزه و خفه میشم چیکار کنم الان باز دوباره همونجوری میشه کاربری دست ۳ نفره 1403/09/13 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49628 میتونی آب خنک بخوری ؟؟ الان یا اینک ی مسکن قرص بخور آروم شیحمله پانیک دالی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49628 میتونی آب خنک بخوری ؟؟ الان یا اینک ی مسکن قرص بخور آروم شیحمله پانیک دالی داری از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4147 زنگ بزن ۱۱۵ زنگ بزنم چیکار کنن کاربری دست ۳ نفره
شکوفه_صورتی عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3038 بابا ای ول با این حالت هایی که گفتی اومدی تاپیک زدی سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7869 شمابهش دست نده (شوخی کردم حالت عوض شه )باید بری دکتر ودارو مصرف کنی ،انشاالله به زودی سلامتیتو به دست بیاری ❤️ 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4147 میتونی آب خنک بخوری ؟؟ الان یا اینک ی مسکن قرص بخور آروم شیحمله پانیک دالی اره اب میخورم الان مسکن چی بخورم کاربری دست ۳ نفره
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4147 بابا ای ول با این حالت هایی که گفتی اومدی تاپیک زدی کاش هیچوقت مثل همین الانت درک نکنی حالمو از ته دل برات میخوام کاربری دست ۳ نفره
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4147 شمابهش دست نده (شوخی کردم حالت عوض شه )باید بری دکتر ودارو مصرف کنی ،انشاالله به زودی سلامتیتو به د ... روانپزشک باید برم؟نمیتونم به هیچکس بم دردمو چون اونا باعثش بودن فقط خودمم کاربری دست ۳ نفره
aty8 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 218 زنگ بزنم چیکار کنن خب بهت میگن چیکار کنیآخه واسه همچین موضوعی اینجا تاپیک زدی مگه نی نی سایتی ها دکترنزنگ بزنی ۱۱۵ راهنماییت میکنه
alma_2 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/19 تعداد پست: 4147 خب بهت میگن چیکار کنیآخه واسه همچین موضوعی اینجا تاپیک زدی مگه نی نی سایتی ها دکترنزنگ بزنی ۱۱۵ راهن ... گفتم شاید یکی مثل من این مریضی رو داشته باشه ممنون کاربری دست ۳ نفره
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7869 روانپزشک باید برم؟نمیتونم به هیچکس بم دردمو چون اونا باعثش بودن فقط خودمم آره عزیزم یادکترمغز واعصاب یاروانپزشک 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49628 اره اب میخورم الان مسکن چی بخورم استامینوفن خوبه کدئین بخور ۳۰۰ تایی بخورا ۵۰۰ نندازید بدنت یخ میکنه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖