2777
2789
عنوان

بخوابم یانه

78 بازدید | 14 پست

تردید دارم یه قسمت دیگ سریال ببینم یا بخوابم فردا که اومدم از مدرسه ادامش ببینم چون تا ۲ طول می‌کشه تموم شه۶ صلح باید بیدار شم ولی از طرفی این قسمتش کلا سریالش عالیععع بد جور کنجکاوم

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

این سوال داره ؟ برو بخواب 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منی ک دوست دارم بخوابم وبچم نمیزاره

منی که دوست دارم بیدار بمونم ولی باید بخوابم 🥲🥲💔

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

خانواده انتخابی کره ای

اون فیلم تا فردا میمونه تو حافظه گوشی ولی بدنت الان به خواب احتیاج داره بیا باهم بریم بخوابیم منم دیر کردم

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

همه بازیگرا قول میدن همونجا منتظرت بمونن 😍😅

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اون فیلم تا فردا میمونه تو حافظه گوشی ولی بدنت الان به خواب احتیاج داره بیا باهم بریم بخوابیم منم دی ...

🥲🥲 باشه پس بریم چون چاره ای نیست تو مدرسه وگرنه از رو صندلی میوفتم بخدا چند بار نزدیک بود بیهوش بشم چند بار از رو صندلی افتادم از بس خوابم میومد اره بخوابم بهتره 🫶

😍😍تازه کنکوری هم هستم 🥲

شبت بخیر قشنگم ♥️

😍😍😍😍 عالیه 

😍😍تازه کنکوری هم هستم 🥲

کم کم رو ساعت خواب  و گوشی کار کنی میتونی به مرور  تنظیمش کنی موفق باشی فعلا