2777
2789
عنوان

بخوابم یانه

76 بازدید | 14 پست

تردید دارم یه قسمت دیگ سریال ببینم یا بخوابم فردا که اومدم از مدرسه ادامش ببینم چون تا ۲ طول می‌کشه تموم شه۶ صلح باید بیدار شم ولی از طرفی این قسمتش کلا سریالش عالیععع بد جور کنجکاوم

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

این سوال داره ؟ برو بخواب 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده انتخابی کره ای

اون فیلم تا فردا میمونه تو حافظه گوشی ولی بدنت الان به خواب احتیاج داره بیا باهم بریم بخوابیم منم دیر کردم

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

همه بازیگرا قول میدن همونجا منتظرت بمونن 😍😅

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اون فیلم تا فردا میمونه تو حافظه گوشی ولی بدنت الان به خواب احتیاج داره بیا باهم بریم بخوابیم منم دی ...

🥲🥲 باشه پس بریم چون چاره ای نیست تو مدرسه وگرنه از رو صندلی میوفتم بخدا چند بار نزدیک بود بیهوش بشم چند بار از رو صندلی افتادم از بس خوابم میومد اره بخوابم بهتره 🫶

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

شبت بخیر قشنگم ♥️

😍😍تازه کنکوری هم هستم 🥲

کم کم رو ساعت خواب  و گوشی کار کنی میتونی به مرور  تنظیمش کنی موفق باشی فعلا