2777
2789

مرحله آشنایی هستیم من خیلی حس قوی دارم یهو بهش گفتم حس میکنم جز من با کسی دیگه هم در مرحله آشنایی هستید تعجب کرد گفت مگه خودتون خواستگار دیگه ای ندارید؟گفتم چرا دارم ولی من برای خودم ارزش قائلم نمی پسندم همزمان رو شناخت دو نفر زمان بزارم گفت راستش جز شما یکی هم هست ولی من خوشم نمیاد ازش و شغلش رو دوست ندارم ولی اون خانم همش بهم پیام میده زنگ میزنه فامیل همکارم هم هست نمیدونم چطوری ردش کنم دلش نشکنه گفتم هروقت با اون به نتیجه رسیدی و پرونده ش بسته شد بعد برو سراغ کسی دیگه اونم گفت پس قول بدین من با این تموم کردم اومدم سمت شما فرصت بدید بهم

شما بودین فرصت میدادین؟

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چون که الان شما دو نفر غریبه اید . دوست پسرت که نبوده یا همسر و نامزدت که نیس. الان فقط یه غریبه که دارید آشنا میشید. اگر اوکی نبودید که تمام اگرم بودید که از اونجا که رابطتتون جدیه مهم میشید برا هم ن الان

اره چون که الان شما دو نفر غریبه اید . دوست پسرت که نبوده یا همسر و نامزدت که نیس. الان فقط یه غریبه ...

من بهم برخورد وقتی همچنان با قبلی درگیره برای چی میره سمت کسی

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚