2777
2789
عنوان

از خونه انداخدتم بیرون میگه نیا 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
زنگ بزن تیمارستان یا روان کاوی میان میبرنش

روانیه 

تازه ی معذرت خواهیم نکرده بعد اون همه زدن منو شکستن گوشیمو انداختنم از خونه بیرون

میگه برو شکایت کن همه جا

ماه پیشونی  
روانیه تازه ی معذرت خواهیم نکرده بعد اون همه زدن منو شکستن گوشیمو انداختنم از خونه بیرونمیگه برو شکا ...

برو شکایت کن نترس 

قدرت داشته باش 

کاری کرد همونجوری بزنش داغونش کن 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو شکایت کن نترس قدرت داشته باش کاری کرد همونجوری بزنش داغونش کن

رفتم حالا باید منتظر جواب قاضی بشینم تا ببینم چی میشه خدا بخیر کنه

از همه وسایلم داره استفاده میکنه واسه خودش به تخمشم نیست

ماه پیشونی  
رفتم حالا باید منتظر جواب قاضی بشینم تا ببینم چی میشه خدا بخیر کنهاز همه وسایلم داره استفاده میکنه و ...

ولش کن دعا میکنم موفق بشی به حق پنج تن 🤍

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خو الان جای تاپیک زدن زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه بگو خونه خودمه یه دونگش قانونن و ازاونورم ایشون ...

منم بهش میگفتم مشکلی داری خودت برو بیرون 

نه اینکه زنتو بندازی تو خیابون ۱۲شب

و اونم میگفت خونه خودمه تو باید بری

حالام دوسدارم برم بالاسرس مثل بختک بشینم و نیام بیرون تا تکلیفم معلوم شه ولی خانوادم نمیزارن میترسن 

میگن اگه باز بزنتت یا بکشتت چی

ماه پیشونی  
منم بهش میگفتم مشکلی داری خودت برو بیرون نه اینکه زنتو بندازی تو خیابون ۱۲شبو اونم میگفت خونه خودمه ...

کشتن ک وجودشو نداره 

ولی زنگ بزن ۱۱۰ بعد ک امدن باهم برید سر وقتش یکم ریچارد بارش کنه و جلوش صصورت جلسه کنه و الکی توهم بگو فردا میام برای ادامه روند کارا خودشو جمع میکنه

کشتن ک وجودشو نداره ولی زنگ بزن ۱۱۰ بعد ک امدن باهم برید سر وقتش یکم ریچارد بارش کنه و جلوش صصورت جل ...

🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃اره باید همین کارارو کنم

ی ادم پرو میخواد مثل خودش 

ماه پیشونی  
کشتن ک وجودشو نداره ولی زنگ بزن ۱۱۰ بعد ک امدن باهم برید سر وقتش یکم ریچارد بارش کنه و جلوش صصورت جل ...

بخدا اصلا براش مهمم نیست همش میگه برو بکن 

شکایت من برو درخواست طلاق بده هیچکاری برات نمیکنن شاهد نداری 

ماه پیشونی  
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃اره باید همین کارارو کنمی ادم پرو میخواد مثل خودش

ببین فقط اگه انجام دادی تا تهش برو 

خواهرم هی وسطاش ول میکرد پسره فهمید مال گنده گکزی نیست ۸ ماه حامله است از خونه بیرونش کرده نه طلاقش میده ن زندگی میکنه 

اینقدرم پروش کرده میگا نمیخوای برو جدا شو خواهرم رفت مهریه نصفه برگشت ،خونا بیرونش کرد زنگ زد ۱۱۰ فرداش نرفت پیگیری کنه 

کتکش زد نرفت پزشکی قانونی پسره علنا مشکل روان داره ولی چون خواهرم بهش بال و پر داد میدونه هیچ گوهی نمیخوره راحت هرکار بخواد میکنه 

تازگی ها فهمیدیم سیگارم میکشه خیانتم میکنه ولی به خواهرم بگم چه فایده داره جز اینکه باز میره منت کشی

ببین فقط اگه انجام دادی تا تهش برو خواهرم هی وسطاش ول میکرد پسره فهمید مال گنده گکزی نیست ۸ ماه حامل ...

من تازه رفتم واسه بازپرسی دادسرا 

و داره پرونده میره پیش قاضی 

منم کوتاه نمیام بسته هر چقدر کوتاه اومدم

ماه پیشونی  
ببین فقط اگه انجام دادی تا تهش برو خواهرم هی وسطاش ول میکرد پسره فهمید مال گنده گکزی نیست ۸ ماه حامل ...

منم اشتباه کردم همش رفتم دنبالش 

بهش راهو چاهو نشون دادم که بیا اینکارارو بکن همه چی درست بشه هر چی گفتم قبول نمیکرد اشتباهشم نمیپذیرفت هر بارم اون واسه من شرطو شروط میزاشت اخرم بلاکم کرد

الان زورم میاد برم خونه خودم 

میگم فکر نکنه باز منتشو میکشم

ماه پیشونی  
من تازه رفتم واسه بازپرسی دادسرا و داره پرونده میره پیش قاضی منم کوتاه نمیام بسته هر چقدر کوتاه اومد ...

یه چیزی واس تعهد بگیر کوتاه بیا اگه دیدی ترسیده و میخواد زندگی کنه 

وگرنه اگه بری برگردی جز پرو ششدن هیچ اتفاق دیگه ای نمیافته

منم اشتباه کردم همش رفتم دنبالش بهش راهو چاهو نشون دادم که بیا اینکارارو بکن همه چی درست بشه هر چی گ ...

پس نرو فقط مامور ببر ک از خونم بیرونم کرده 

اگه رفتی جلوشون گفت جهیزیه بگو قانون نگفته با زنه ،قانون گفته مرد باید اماده کنه زن بیاد زندگی کنه 

ازش مدرک جمع کن ولی هیچ وقت نزار بفهمه چی تو چنته داری