2777
2789
عنوان

از خونه انداخدتم بیرون میگه نیا 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست

تاپیکای قبلیت رو یه نگاه انداختم

شما دو نفر با هم جور نیستید ،به درد هم نمیخورین پس جدا بشو.

چون زندگیتون میشه دعوا و کتک کاری

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشد مگهچرا چنین کاری کنه

چون جهیزیم به قول خودش دیر شده

و میگه همین ماه باید همرو بخری بیاری 

منم پول ندارم بخرم 

هرچیم میخرم میگه اشغاله ارزونه ایراد میزاره روش 

تازه گوشیمم شکسته وسط دعوا و یک ماهه گذشته عین خیالشم نیست میگه بدرک نمیخرم 

ماه پیشونی  
تاپیکای قبلیت رو یه نگاه انداختمشما دو نفر با هم جور نیستید ،به درد هم نمیخورین پس جدا بشو.چون زندگی ...

اخه مهریم زیاد نیست ۷تا سکه مهرمه

اومده گند زده توی زندگیم حالام باخیال راحت داره میره

کی میگه مهریه ضامن خوشبختی نیست

اتفاقا هست

چون ینفر هر روز صبح میتونه تهدیدت کنه که طلاقت میدمو نمیخوامت 

ماه پیشونی  
چون جهیزیم به قول خودش دیر شدهو میگه همین ماه باید همرو بخری بیاری منم پول ندارم بخرم هرچیم میخرم می ...

😲😲😲😲

دختر جون خب چرا اجازه میدی

اولا که اون خونه قانونا مال تو ام هست 

دوما غلط کرده کتک بزنه و گوشیتو بشکنه

تو هنوز عقدی 

کسی که از الان چنین رفتاری باهات داره 100برابر بدرتر میشه بعد ازدواج

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

اخه مهریم زیاد نیست ۷تا سکه مهرمهاومده گند زده توی زندگیم حالام باخیال راحت داره میرهکی میگه مهریه ض ...

ماله منم 5 سکه هس😭

ولی همسرم هیچوقت نگفته طلاقت بدم برو و اینا

حتما با مشاپره حرف بزن عزیزم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

شکایت 🙋‍♀️

شگایت کردن الان یک ماهه که دارم میدوئم

حتی بهش گفتم گوشیمو وسط دعوا شکستی اشکال نداره یکی دیگه بخر منم شکایتو پیگیری نمیکنم

گفت ب جهنم برام مهم نیست برو شکایت کن هر چندتا دوست داری 

کلا براش مهم نیستم کاریم حاضر نیست برام بکنه

ماه پیشونی  
ماله منم 5 سکه هس😭ولی همسرم هیچوقت نگفته طلاقت بدم برو و ایناحتما با مشاپره حرف بزن عزیزم

مشاوره هم نمیاد 

هر وقتم بهش میگم ی بهونه میاره پشیمونم از انتخابم از مهریم از قبول کردن این ادم نفهم

ماه پیشونی  
شگایت کردن الان یک ماهه که دارم میدوئمحتی بهش گفتم گوشیمو وسط دعوا شکستی اشکال نداره یکی دیگه بخر من ...

دیوانه ای با همچین ادمی عقد کردی؟ 😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

مشاوره هم نمیاد هر وقتم بهش میگم ی بهونه میاره پشیمونم از انتخابم از مهریم از قبول کردن این ادم نفهم

الان جدا بشی بهتره یه عمر با حسرت به این انتخاب نگا کنی

ولی قبلش خودت برو مشاور 

😲😲😲😲دختر جون خب چرا اجازه میدیاولا که اون خونه قانونا مال تو ام هست دوما غلط کرده کتک بزنه و گوش ...

منم همینو بهش گفتم 

و گفتم خانوادم دیگه حاضر نیستن ی هزاری برای جهیزیم بدن بخاطر رفتارت 

اونم حرصش گرفت بلاکم کرد 

ماه پیشونی  
منم همینو بهش گفتم و گفتم خانوادم دیگه حاضر نیستن ی هزاری برای جهیزیم بدن بخاطر رفتارت اونم حرصش گرف ...

چی بگم

مشاور

دیوانه ای با همچین ادمی عقد کردی؟ 😐

نمیدونستم اینجوریه از وقتی یک ماه باهاش زندگی کردم فهمیدم مشکلات روانی داره 

تا باهام لج میکنه میگه غذا نخور برو تو اتاق بیرون نیا برو خونه مادرت 

یا بزور میخواد پرتم کنه بیرون 

من توی این یک ماه چیزاییو دیدم که فکرشم نمیکردم تو زندگی خودم هیچوقت اتفاق بیوفته

ماه پیشونی  
نمیدونستم اینجوریه از وقتی یک ماه باهاش زندگی کردم فهمیدم مشکلات روانی داره تا باهام لج میکنه میگه غ ...

زنگ بزن تیمارستان یا روان کاوی میان میبرنش

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷