2777
2789
عنوان

خونمون پروانه اومده کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 17 پست
آره کل خونه الان تخم ریخته

فکر نکنم چون از جاش تکون نمیخوره.. بیخیال اگرم پروانه دیدم فقط یه چندتایی فوقش پیدا شن درجا میکشم باز میشه عین قبل دیگه نمیان.. میخاسم خونشونو دارچین بریزم اینترنت زده با دارچین میرن ولی خب خونشونو نمیدونم کجاس اگه پشت کابینتا باشه دستم نمیرسه.. تخم تبدیل به کرم میشه که اونم پروانه تخم میریزه ن کرم. اون کرم رو چندبار حشره کش و سوسک کش زدم فک کنم مرده ولی نمیدونم چرا کز کرده کنج دیوار.

💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب بخر بپوش خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی  میگن پروانه یاد بال های الینا یه باربی با چشم های سبز رنگین کمونی  که با یه پرنس دریایی در همراه شد و بعد  اون مرد دریایی با یه زن دریایی رفت اینم مهم نیست مهم اینه یه دختر پروانه ای  صورتی با بال های خال خالی  یا تام بینا با یه بچه خنگ که فک کرده عروسک گرفته به حرف هاش گوش نمی‌داد هرچند احساسش قابل درک تام بلینا  خوشگل بود یاد بعضی آقایون آدم می افته دختره یه چی میکه این یه چیز دیگه آدم می مونه