سلام دوستان ما تو خونمون حدودا دو ماه و نیم پیش کرم اومده بود همشون رفته بودن رو سقف رفته بودیم رشت عروسی یه پنج روزی اونجا بودیم خلاصه فکرشو بکن خسته کوفته بیای سرتو بزاری بخوابی که با این وضعیت رو برو بشی چند روز طول کشید جمع کردنش حتی رفته بودن تو اتاق دلیل تراشی که کردم دیدم از بادام زمینیه همشونو کرم زده گذاشته بودمشون داخل اجاق گاز ولی همسرم گردو پوست دار رو هم رو سینی توی پذیرایی گذاشته بود الان دیگه تموم شده ولی نمیدونم چرا پروانه اومده سیاهه بعضیاشم قهوه ای تیره یه هاله زرد یا سفید هم رو بال هاش داره اونا رو هم والا کشته بودم تازگیا باز پیداشون شده نمیدونم لونه شون کجاس چجوری از بین ببرمشون دارم دیوونه میشم.. کل خونه رو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم که دورش پروانه باشه تازگیام خرید کردم آرد برنج و پودر سوخاری و ادویه جات پودر کاکائو اینا نمیدونم برا چی اومدن اصن چرا بعضیاشون میرن اتاق خوابا؟ تا میبینم سریع می کشمشون کسی اطلاعی از لونه یا از بین بردنشون داره؟
💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب بخر بپوش خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!
فکر نکنم چون از جاش تکون نمیخوره.. بیخیال اگرم پروانه دیدم فقط یه چندتایی فوقش پیدا شن درجا میکشم باز میشه عین قبل دیگه نمیان.. میخاسم خونشونو دارچین بریزم اینترنت زده با دارچین میرن ولی خب خونشونو نمیدونم کجاس اگه پشت کابینتا باشه دستم نمیرسه.. تخم تبدیل به کرم میشه که اونم پروانه تخم میریزه ن کرم. اون کرم رو چندبار حشره کش و سوسک کش زدم فک کنم مرده ولی نمیدونم چرا کز کرده کنج دیوار.
💜متاهل و متعهد💜ببین بگرد بخور بخواب بخر بپوش خلاصه عشق و حال کن دنیا دو روزه!!!
وقتی میگن پروانه یاد بال های الینا یه باربی با چشم های سبز رنگین کمونی که با یه پرنس دریایی در همراه شد و بعد اون مرد دریایی با یه زن دریایی رفت اینم مهم نیست مهم اینه یه دختر پروانه ای صورتی با بال های خال خالی یا تام بینا با یه بچه خنگ که فک کرده عروسک گرفته به حرف هاش گوش نمیداد هرچند احساسش قابل درک تام بلینا خوشگل بود یاد بعضی آقایون آدم می افته دختره یه چی میکه این یه چیز دیگه آدم می مونه