2777
2789
عنوان

خ ر ا ب ها شانس د ا ر ن

190 بازدید | 15 پست

دختر همسایمون پارسال...  ۷روز با دوست پسرش فرار کرد آخرش هم نگرفتش امروز با به دندان پزشک عقد کرد

ایمان آوردم که این حرف حقیقت داره 

تازه مادره پسر  گفته بود گذشته هرکس به خودش ربط داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دندون پزشکه هم هول بوده و به هم میومدن بیاین همه جوانب رو در نظر بگیریم و فکر کنیم بش😂

بازم در و تخته جور شدن دیگه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مثل دختر داییم

که رفت پارتی کلی پسر دستمالیش کردن و پرده شو گرفتن 

آخرم ی پسره ک شرکت بزرگی داره حالا اسمشو نمیارم

اومد دختر دایی مو گرفت الآنم خوشبختن🫠

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

یکی از هم محله ای هامون دخترش نامزدی بود طلاهایی ک نامزدش خریده بود رو برداشته بود با همکارش فرار کرد تو مرز ترکیه پیداش کردن یه هفته بی آب و غذا و بهش تجاوز کرده بودن

جالب اینجاس نامزدش بازم گفته بود میخامت اما دختره طلاق گرفت

جالب تر اینجاس با یه تک پسر خرپول ازدواج کرد هر ماه سفر خارجی و...

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

یه ایه تو قران هست میگه المومینین و المومنات،والکافرین والکافرات 

زن مومن با مرد مومن ،زن کافر با مرد کافر همکیش میشن 

ولی گاهی استثنا هم هست یکی کاری میکنه توبه میکنه و خدا میبخشه و بهترین هارو قسمتش میکنه ،وقتی خدا میبخشه بنده خدا کی باشه ک قضاوت کنه؟