2789
خوب پس خوبه خوشبحالت زنداییمون با تهاجم جواب سلاممونو میده کلا کاری شم نداریما  انشالله هنیشه ...

قربونت 

منم خاله ها و عمه هام گند اخلاقن از عروسیم که فروردین امسال بود به بعد دیگه ندید مشون تا شهریور عروسی داییم از اون به بعدم نمیبینمشون تا عروسی بعدی اصلا دلم نمیخواد باهاشون رفت و آمد کنم  

من خریدامو ماه  قبل کردم الان قراره جمعه مهمون از راه دور بیاد واسم رفتم واس بچش یه عروسک خریدم ...

منم بااين پول كه همسرم ميده 

ي خرده كم ميارم 

😦😦😦😦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😂😂 اگه راه داره منم میام  شوهر منم یکشنبه حقوق گرفت دوشنبه پَر شد 😕  واسه همه همین جو ...

کم میدن خب .. اخه با یکو پونصد نمیشه ک .. 

چن وقت پیش یکی میگف با سه تومن نمیتونیم راحت زندگی کنیم ..گفتم ما با یه تومن میتونیم خدا زد پس کلم😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
منم زن داییام عالین با کوچیکه که رفیقم حالا ده سال ازم بزرگترهاا ولی خیلی صمیمی هستیم وقتی عاشق شدم ...

بعضی وقتا یه کسی که با آدم نسبت خونی هم نداره از صدتا خاله و عمه بهتره منم با دوتا از زنداییام خیلی خوبم ولی یکیشون تهران زندگی نمیکنه نمیبینمش زیاد ولی این یکی که نزدیکه خیلی باهاش درارتباطم خیلی دختر مهربون و خوش اخلاقیه و از ته دلم دوسش دارم

کم میدن خب .. اخه با یکو پونصد نمیشه ک ..  چن وقت پیش یکی میگف با سه تومن نمیتونیم راحت زندگی ...

😂 

اره کمه 😕 شوهر من دیروز رفت ۴۰۰ تومن خرج ماشین کرد این ماه بیمه ماشینم داره 

قسط ام داشتیم 

ی چیزی ام بدهکار شدیم😄 

تو شدی 🌙من👶❤️
کم میدن خب .. اخه با یکو پونصد نمیشه ک ..  چن وقت پیش یکی میگف با سه تومن نمیتونیم راحت زندگی ...

ارسو منم ي اشتباهي كردم ب همسرم گفتم ي تومن بهم بده فقط ميوه با تووو 

افتادم ب غلط كردن😐😐😐😐