2789

ساراجان اگر مرصع پلو تاحالا درست نکردی ریسک نکن برای مهمون درست کنی استرسش وحشتناک 😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاطی عصن هزینه هامون زده بالا میخوام انصراف بدم😒 تازه امروز حقوق گرفت همین امروزم قبرش کنده شد😂

😂😂 اگه راه داره منم میام 

شوهر منم یکشنبه حقوق گرفت دوشنبه پَر شد 😕 

واسه همه همین جوریه لعنتی 😞

تو شدی 🌙من👶❤️
پاشو برو خرید کن چقد ریلکسی 😐😣 امشب میوه هایی که خراب ننیشن رو بشور خشک کن اماده کن واسه فردا فقط ...

شوهرم بياد بريم 

😐😐😐😐😐

سالاد چي درست كنم يني😐

زنداییم تازه عروسه خیلی باهاش رفیقم با مامانشم همین طور خیلی خانواده خوبین خیلی دوسشون دارم تو فامیل ...

خوب پس خوبه خوشبحالت زنداییمون با تهاجم جواب سلاممونو میده کلا کاری شم نداریما 

انشالله هنیشه سفرو مهمونی و گردش داشته باشی❤

ساراجان اگر مرصع پلو تاحالا درست نکردی ریسک نکن برای مهمون درست کنی استرسش وحشتناک 😁

نه تا حالا درست نكردم 

خب پس چي بزارم كه شاخ باشه😐

چشاشون در بياد بيفتع تو بشقاب

چيا خريدي مگه😕

من خریدامو ماه  قبل کردم الان قراره جمعه مهمون از راه دور بیاد واسم رفتم واس بچش یه عروسک خریدم یکمم خنزل پنزل واسه خونه .. امروز 200 خرج شد😥

هوشنگم باید بره لباس بخره ..یکمش قسط بود.. یکم دیگش سر یه کار دومش میره ..کلا تا اخر ماه باید هوا بخوریم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
زنداییم تازه عروسه خیلی باهاش رفیقم با مامانشم همین طور خیلی خانواده خوبین خیلی دوسشون دارم تو فامیل ...

منم زن داییام عالین با کوچیکه که رفیقم حالا ده سال ازم بزرگترهاا ولی خیلی صمیمی هستیم وقتی عاشق شدم اول به اون گفتم بعد به خودم  

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
سارای تویی ..عزیز دخمل حوصلت سررفته؟خب برو اون موهای وز وزیتو شونه کن    

موهاي من وزوزي نيس باووو😂😂😂

تروخدا اون عكسو فراموس كن 😂😂😂

نه باور كن مهمون دارم فردا 

عزیزم امیدوارم همین جوری که اینجا خنده رو لب بقیه میاری همیشه لبت خندون باشه و دلت شاد 😘

ممنون گلم😘😍 همچنین شما❤

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐