امروزدكتر بودم نظرتونو راجب برنامش بگين كلا پروتعين آزااده صبحانه:نان سنگك كف دست پنير هيار گوجه ياگردو صبحانه ٦-٧ق برنج باگوشت ازاد بدون روغن ياخيايييييي كم عصرانه شير خرما نصف دست نان پنير كمي شام هم پروتعين اسفناج قارچ بدون روغن يا كبابي يافر كلا روزي ٣تاميوه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رژیم پر پروتئین بهترین و موثر ترین رژیمه. صد گرم مرغ 200 کالریه...6-7 قاشق پلو 280 کالری...با هم می شن 480 کالری. برای من کمی زیاده. ولی بستگی به تغذیه ی عادیت داره. کلا روزی 1200-1500 کالری خوب جواب می ده.
به نظر من اشکال رژیم دکتر اینه که بالاخره خسته می شی و ولش می کنی...و وقتی ولش کردی بر می گرده...
ببین پروتیین اصلا چاق نمیکنه. مثلا تخم مرغ بخور و بعدش ورزش کن.
چربی میسوزونه و عضلاتتو قوی میکنه.
اینو بارررهااا مربی هام بهم گفتن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))