2777
2789

لوبیا رو شب قبل بذار خیس بخوره نفخش بره بعد بریز تو قابلمه که بپزه وقتی نزدیکای اخرش بود یه سیب زمینی پوست بکن بنداز توش باهاش بپزه بعدش که پخت لهش کن بریز توش برای لعابش پیاز داغم میتونی درست کنی بریزی توش نمک و زردچوبه و فلفل سیاهم بزن و نوش جان کن 

خدایا راضیم به رضای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابشو عوض میکنم ی بار و لوبیاهام بی نظیره 

وقتی نیم پز شد البته کمی از نیم پز پخته تر ابشو خالی میکنم مجدد اب میریزم همینجا پیاز سیب زمینی نگینی و رب و فلفل و نمک اضافه میکنم

اب کم مییزم شعله خیلی ملایم تا کامل غلیظ بشه و جا بیفته

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لوبیا رو از دیشب خیس میکنی صبح میزاری میپزه تو اب بعد که پخت پیاز داغ و ادویهو رب واب میریزی  و خواستی قارچم بزن خوشمزه میشه و و و و یدونه سیب زمینی کوچیک پوست میکنی درسته میندازی تو قابلمه باهاشون میپیزه وقتی پخت سیب زمینی رو بردار با گوشت کوب له کن بریز تو خوراکت غلیظ میشه 

بله با لوبیا چیتی 

لوبیا رو خیس میکنم از شب اگه نکنم روز تو زودپز میزارم 

بعد میزارم بپزه 

تو قابلمه جدا پیاز رنده شده رو سرخ میکنم بهش ادویه میزنم رب میزنم سس کچاپ تنذ میزنم با یه سیب زمینی درشت پوست کنده و درسته میزارم بپزه بعد که پخت لوبیا پخته رو آبکش میکنم سیب زمینی رو هم درمیارم پوره میکنم به غذا اضافه میکنم 

دوست داری قارچ خلالی هم اضافه کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

پیاز رنده کن بعد طلایی شد ادویه و فلفل سیاه و... اضافه کن سیب زمینی هم نگین کن و سرخ کن  

بعد رب رو با همه مواد سرخ کن و ی قاشق آرد بزن   و لوبیا رو اضافه کن  بعد آب بریز  تا قل بیوفته و کمش‌کن بره جا بیوفته واسه ۴ ۵ ساعت دیگ 

نمک ابلیمو هم اخره اصافه کن چون باعث‌میشه لوبیا دیر پز بشه

تو زودپز چند دقیقه بزارم،؟

زودپز من دقیقه ای نیست 

اسم داره 

ولی فقط کنم 45 دقیقه تا یکساعت میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ