2777
2789
عنوان

از سختترین کارهای دنیا فرستادن بچه های کوچیک به مهد ومدرسه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 110 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مخصوصا اگه بچه بهانه گیر باشه تو تمام لباس پوشیدن گیر بده به ظرف غذاش گیر بده اینو

وای نکو دخترمن اونقد بهونه گیره تودرس تو لباس توغذا واقعادبگه زجرمیکشم ازیطرف خوابش میاد به زور بیدار میکنم بدتر اعصابم خرد میشه دلم میسوزه برابچه ها 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خدالعنت کنه هرکیو که گفت بچه باید هفت صبح بره مدرسع انگار نه می‌رفتند دنیابه اخر میرسید هرچقدم زود م ...

اونم شیفت ثابت صبح، بچم همیشه ثابت صبحه اونم ابتدایی،خواب صبح خیلی مهمه

مخصوصا اگه بچه بهانه گیر باشه تو تمام لباس پوشیدن گیر بده به ظرف غذاش گیر بده اینو

هوا سرد شده همیشه ما فصل پاییز و زمستون در رو که میبستم بریم یا تو پارکینگ یا تو اسانسور پسرم دوباره ج یشش میگرفت باز بر میگشتیم خونه کتونی در بیار کاپشن در بیار برو دستشویی...دخترم غر میزد دیرم شد ماماااان🤣🤣🤣

😐😐😐😐پس چرا جلوی ما اینقدر قربون صدقه بچه‌هامون میرید؟؟؟یعنی تو دلتون یه چیز دیگه است؟؟؟

پشت سر شما ام میریم قربون صدقه بچه ها چوم وظیفه مونه خوش برخورد باشیم ولی آخه بچه مردمو کسی جز مامان باباش دوست ندارن مگه اینکه خیلییی با ادب و حرف گوش کن و ایناباشع

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

وآقعاجدی میگم همشم نفرین میکنم اون مامان باباهایی رو انقدددد بچه هاشونو لوس بار میارن.. بخدا واسه پو ...

من بهت حق میدم همین که داره میگه تو باید دوست داشته باشی یچه ها رو وقتی بچه خودش شلوغ کنه و بره رو اعصابش ببین چطوره و چی ها میگه هیچ مادری فرشته و کامل نیست هر کی میگه فقط ادا و ادعاست.

از اون سختر اینه که پسر من هر مدل ویروس و میاره از مدرسه و پسر یکسالم میگیره و دو سب یبار یا اورژانس ...

ماهم هر صبح سرفه هم داریم نمیدونم هنوز نفهمیدم خودش فشار میاره سرفه کنه یا واقعیه ترس اینم باید اول صبح رد کنم

اونم شیفت ثابت صبح، بچم همیشه ثابت صبحه اونم ابتدایی،خواب صبح خیلی مهمه

الهی 🥺 والاادم بزرگم سختشه چه برسه بچه های کوچولو😭

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

باید از قبل بچه رو برای مهد رفتن آماده کرد . بچه موقع دور شدن از پدر و مادر احساس ناامنی میکنه شما باید از این احساس درک داشته باشین . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن از ما بدگویی میکنن .

وآقعاجدی میگم همشم نفرین میکنم اون مامان باباهایی رو انقدددد بچه هاشونو لوس بار میارن.. بخدا واسه پو ...

بله بچه لوس رو قبول دارم

ایشالا یکارر بهتر براتون پیدا بشه برید

به نظرم کسی که بچه ها رو دوست نداره نباید مربی یا معلم بشه

من بهت حق میدم همین که داره میگه تو باید دوست داشته باشی یچه ها رو وقتی بچه خودش شلوغ کنه و بره رو ا ...

دقیقا بخدا. وظیفه دوست داشتن بچه‌ها رو که ندارم هر چی تو دلمه باهاشون مهربونم بازم.. ولی به شدتتتتتت اذیت میکنن 

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤