2777
2789
عنوان

از سختترین کارهای دنیا فرستادن بچه های کوچیک به مهد ومدرسه هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 110 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منی که مدبی مهدم بچه هااا چقددددد سوهان روحن ای خدا

دیگه‌مربی هستی اینجوری نگو 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جدی گفتی؟دلم برای خانواده هایی که بچشون دست شماست سوختشغلیه که باید بچه ها رو دوست داشت

وآقعاجدی میگم همشم نفرین میکنم اون مامان باباهایی رو انقدددد بچه هاشونو لوس بار میارن.. بخدا واسه پولش نباشه نگاه اون بچه ها نمیکنم

مطمئن باش همه ادا آن بچه فقط واسه مامان شیرینه

کی بچه های لوس و نازنازی و بی ادب ملتو دوست داره آخه عزیزم

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

من همون شاغله هستم که دلت سوخت خخبیدار کردن شوهرم و راهی کردنش سخت تر از پسرمه والا

پسرت ساعت چند جیخابه شبا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مخصوصا اگه بچه بهانه گیر باشه تو تمام لباس پوشیدن گیر بده به ظرف غذاش گیر بده اینو

یه دلیلش نداشتن خواب کافیه ‌. من دخترم پیش دبستانی که بود ۸ شب میخوابوندم . الان هم ترجیح میدم ۹ بخوابه ولی ده میخوابه صبحا یکم گیر هست سومه خوابشو بتونی تنظیم کنی نصف مشکلاتت حله 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

از اون سختر اینه که پسر من هر مدل ویروس و میاره از مدرسه و پسر یکسالم میگیره و دو سب یبار یا اورژانسم یا دکتر 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

اخخخخخخخخخخخخخ که گفتی

گریه ادم در میاد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من همون شاغله هستم که دلت سوخت خخبیدار کردن شوهرم و راهی کردنش سخت تر از پسرمه والا

تازه این وسط شوهرم پستش تو اداره عوض شده هنوز شرایطش جای جدید اوکی نشده دغدغه اونم دارم 

ولی خدایی سخته بچه ها ی خیلی کوچولو ساعت هفت باید برن مهد کودک . اونایی که مدرسه میرن مجبورن. اینا چرا تو این سرما و خواب آلود باید صبح زود برن گناهه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

معجزه شکر گزاری...

دیگه‌مربی هستی اینجوری نگو

یه روز بیاید جای من میفهمید..

من دختر خاله هامم معلمن همشون پایه های دوم و اول و سوم. همشون خمین نظرو دارن والا بچه فقط واسه مامان بابا شیرینه. هیچ برخورد بدی باهاشون ندارم هنش قربون صدقه و.. ولی خیلییییی بی ادبن ازشون متنفرم

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤