2777
2789
عنوان

ماجرای فرش خریدنمون و مادر شوهرم

366 بازدید | 16 پست

شوهرم رفته با مادرش فرش خریده 

مادر شوهرم کلا از بچگیش قالی بافی میکرده و بلده و بیمه هم هستش تاززگیا یدونه فرش بافته بود برا خونش و بعد هم داده بودپرداخت 

ماهم که خونمون دوتا ۶متری فرش دستبافت داره ولی یدونه لازم بود بازم ماهم ۲ ماه بود که دنبال فرش میگشتیم 

حالا یه روز که زنگ زدن به اینا که فرشتون حاضره بیاید ببرید شوهرمم اونجا بوده گفته منم یدونه فرش تو دیوار دیدم همونجا هست شما که میریذ منم برم ببینم اینا هم با مادر شوهر و پدر شوهرمو ورفتن دیدن پسند کردن خریدن اینم بگم طرحش عین فرش خودمع 

شوهرم هم امردز که رفته بود خونه مادر شوهرم فاصلمون کمه زنگ زدم کجایی با ذوق میگه خریدم فرشمونو منم هر چی از دهنم در اومد به خودش و مادرش گفتم مادرت فضوله فقط فضولی کردن بلده زندگیمونو ریخته بهم گفتم از مامانت میترسی اون با شیطان فرقی نداره 

گفتم تو بچه ننه ای هنوز بزرگ نشدی مییری با مامانت فرش میخری 

مادر شوهرم خیلی سعی داره همه چیزو بدونه تا تهش 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جذبش کن  شوهرتووووو

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

از چی ناراحت شدی؟! فرشو که درست خریدن🧐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خو به جای این حرفا میگفتی چرا قبله رفتن نگفتی منم بیام؟ مگه من نباید پسند کنم ؟

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ای بابا باذوق برات فرش خریده چرا ذوقشو کورکردی

حالا بعدشش میگفتی 

مردا اصلا این چیزارو نمیدونن 

بازبون بازی بهش بگو هرچی خریدی منم باید باشم فقطم خودمون بریم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

عنتر مادرشوهرا همشون همینن . واس منم اینه اما من دمشو چیدم ‌ . خیلی وقتا مثلا میخاستن جایی برن شوهرم میبردتشون ب منم نمیگفتن .چند سری گفتم منم میام .مثلا خاله ی شوهرم اینجا بود شوهرم میبرد اونو برسونه ایناهم سوار میشدن میرفتن . ب من نمیگفتن حالا من ک نمیخاستم برم اما کلا یواشکی میرفتن 

دیگه الان جوری شده تا سر خیابونم قرار باشه با شوهرم برن .شوهرم بمن میگه توام پاشو بریم .گاهی میرم گاهی نه

وا

والا😄 منظورم ب حرفای تو نبود به کار شوهرت بود

عنتر مادرشوهرا همشون همینن . واس منم اینه اما من دمشو چیدم ‌ . خیلی وقتا مثلا میخاستن جایی برن شوهرم ...

همیشه میگن ما خوشبختیه بچه هامونو میخوایم ولی خودشون باعث دعواشون میشه