2777
2789
عنوان

دو هفته هست ترازو خریدم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 24 پست
چون تو پریودی بدن آب ذخیره می‌کنه و نفخ می‌کنه ، وزن می‌ره بالا ، خوبه انشاالله زود نتیجه بگیری 😍

عزیزم چقد جالب نمی‌دونستم .مرسی گلم امیدوارم 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

شوهر من ۲سال پیش رفتیم بخریم گفتم ارزون بخر رفت ۳و۷۰۰ پول داد گفت تو وزنت زیاده اینا میشکنن😂😂

من قبلن یه ترازو داشتم به خانوم وزنش 120بود روز اول که خریدم رفت روش دیگ ترازو کار نکرد انداختمش دور .شوهرت درست میگه 

کاش بشه بیام رو ترازو تو خودمو بکشم 🤦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترازو مشکل ندارع اصلن چند نفر دوستام که باشگاه وزنش می‌دونن رو این رفتن یکی بود منظورم از تاپیک این ...

مال تو نمیدونم چطوریه.من یکی از این عقربه ای ها دارم متفاوت نشون میده دقیق نیست

مرسی گلم .حالا خودت وزن کم کردی ترازو بدرد خورد روزی میری روش یا ماهی

نه بابا هروقت هرکی میگفت لاغر کن میگفتم بزار ترازو بخرم شوهرم رفتیم خرید گفت اینم اولین قدم من واست برداشتم دیگه قدم های بدی رو خودت بردار فقط ۳ کیلو کم کردم 

مال تو نمیدونم چطوریه.من یکی از این عقربه ای ها دارم متفاوت نشون میده دقیق نیست

اینا هم ضعیف هستن وزن بالای نود روش بره سکته می‌کنه اگ کسی وزن بالا بیاد مجبورم از پذیرایی برش دارم چون قبلن یکی داشتم روز اول خریدم طرف 1200 رفت روش و ترازو از کار افتاد 

نه بابا هروقت هرکی میگفت لاغر کن میگفتم بزار ترازو بخرم شوهرم رفتیم خرید گفت اینم اولین قدم من واست ...

عزیزم سه کیلو هم خوبه