2777
2789
عنوان

دو هفته هست ترازو خریدم 🙂

258 بازدید | 24 پست

روزی ده بار روش میرم صبح یه وزنی هستم شب سه کیلو زیاد میشم 😐یعنی غذا خوردن اینقد تاثیر داره .یکی گفت وزن واقعی صبح مشخص میشه پس من سالها وزن خودمو نمی‌دونستم چون بعد از ظهرا خونه بقیه خودمو میکشیدم🤪

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح بعد از سرویس خودتو وزن کم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

وزن دقیق صبحا بعد رفتن ب سرویس با کمترین لباس پریود نباشی شب قبلشم شام شور نخورده باشی و ناشتا باشی مشخص میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چه مارکی چند خریدی

مارکش نمیدونم نگاه نکردم ولی ارزون بود با باطری شد ششصد خارجی داشت 1100 اونو باید می‌گرفتم خسیس بازی در آوردم 😄

زیاد وسواس نداشته باشآره وزن اصلی صبح هست ، قبل و تو پریودی بهتره خودتو وزن نکنی ، ترازو هم روی سطح ...

جدی ربطی پریودی هم داره .من چیزای پروتیین داره میخورم بلکه وزنم بره بالا .دوباره پاهام مثل قبل پر بشه 

جدی ربطی پریودی هم داره .من چیزای پروتیین داره میخورم بلکه وزنم بره بالا .دوباره پاهام مثل قبل پر بش ...

چون تو پریودی بدن آب ذخیره می‌کنه و نفخ می‌کنه ، وزن می‌ره بالا ، 

خوبه انشاالله زود نتیجه بگیری 😍

دیجیتالی پس نیست.برند گلامور خوبه

ترازو مشکل ندارع اصلن  چند نفر دوستام که باشگاه وزنش می‌دونن رو این رفتن یکی بود منظورم از تاپیک این بود من تا آخر شب چرا اینقدر زیاد میشم و صبح مثل بادکنک خالی 

مارکش نمیدونم نگاه نکردم ولی ارزون بود با باطری شد ششصد خارجی داشت 1100 اونو باید می‌گرفتم خسیس بازی ...

شوهر من ۲سال پیش رفتیم بخریم گفتم ارزون بخر رفت ۳و۷۰۰ پول داد گفت تو وزنت زیاده اینا میشکنن😂😂