2777
2789

و خیلی دختر حساسیم هستم یکی‌بد‌نگام‌کنع یه تیکه‌کوچیک‌بندازه به کل بهم میریزم.به همسرو‌خونوادشم احترام زیادی قایلم و دوس ندارم رومون به هم بازشه .گاهی همسرم با توجهات بیش ازحد به اطرافیانش کفرمو‌درمیاره.مثلا خیلی به زنداداشش بها میده والا برادر شوهرم اصلا ازترس زنش بمن مستقیمم‌نگاه‌نمیکنه.بعد میام به‌شوهرم‌یچیزم‌بگم‌سریع منو‌مقصرمیکنه و‌میگه حسودی میکنی و من کاراشتباهی‌نکردم 🫠از شدت عصاب خوردی  بدنم‌میلرزه.جیکارکنم اینقد حساس نباشم😕چون میدونم خودم نابود میشم بااین اخلاق

واقعا رفتارش غیرقابل تحمله

حق داری

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با توهه با سیاست یه کاری کن انقد طرف زن داداشت نباشه

چیکارکنم اخه عصابم خورد میشه مطمینم بعدا یه مشکل جدی بوجود بیاد طرف اونو‌میگیره جای من .بااینکه ادعای عاشقی میکنه

چیکارکنم اخه عصابم خورد میشه مطمینم بعدا یه مشکل جدی بوجود بیاد طرف اونو‌میگیره جای من .بااینکه ادعا ...

زنش مهمتره یا زن داداشش با مشاور مشورت کن عزیزم باید به حرف تو باشه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

نه منظورم این‌نیس‌که‌باحرف اونه .میگم‌خیلی روو‌میده بهش

بعضی مردا همین جورین مخصوصا که جاریت از قبل تو خانواده اونا بوده تو جدیدتری به مرور درست میشه وقتایی که رو میده بهش نشون بده دلخوری تا کم کم درست شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیکارکنم اخه عصابم خورد میشه مطمینم بعدا یه مشکل جدی بوجود بیاد طرف اونو‌میگیره جای من .بااینکه ادعا ...

صبر کن عزیزم به نظر من

همسر منم اوایل خیلی با زن برادراش صمیمی بود انقدر که من همیشه گریم میگرفت دقیقا برادرشوهرام اصلا با من حرفم نمیزدن 

البته من خودم تمایلی به حرف زدن باهاشون نداشتم کلا مردگریزم ولی اونا هم چیزی نمیگفتن 

ولی یه مدت بعد شوهرم کمتر باهاشون گرم میگرفت 

ببین کلا مردها یه میزانی میتونن حرف بزنن وقتی اون نیازشون با همسرشون برطرف بشه دیگه حوصله حرف زدن ندارن مال من که اینطوری بود ببین انقدر صمیمی بودن که جاری هام توقع داشتن اگه یه موضوعی پیش میاد شوهرم به من نگه اینجوری بودن منم به شدت رو محرم نامحرمی حساسم دیوونه میشدم همیشه ولی با گذشت زمان خیلی بهتر شد

بعضی مردا همین جورین مخصوصا که جاریت از قبل تو خانواده اونا بوده تو جدیدتری به مرور درست میشه وقتایی ...

مادرمم‌میگه بعد اینکه برید سر خونه زندگیتون درست میشه این اخلاقش بقول تو‌چون‌اون قبلتراز من‌تو‌خونشون‌بوده احساس راحتی داره

میزاره پای حسادت🙂

هر وقت گفت حسودی میکنی سیاست داشته باش بگو نه ربطی به حسادت نداره دوست ندارم رو بدی به زن داداشت یا یه رفتار متقابل انجام بده تا حساب کار دستش بیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صبر کن عزیزم به نظر منهمسر منم اوایل خیلی با زن برادراش صمیمی بود انقدر که من همیشه گریم میگرفت دقیق ...

اره عزیزم‌مامانمم‌همینو‌میگه منم‌الان جلوی خودمو‌میگیرم‌چیزی بهش‌نگم تا بعد عروسیمون ببینم درست نشد حسابی باید دعواش کنم🙃

مادرمم‌میگه بعد اینکه برید سر خونه زندگیتون درست میشه این اخلاقش بقول تو‌چون‌اون قبلتراز من‌تو‌خونشو ...

آره بهتر میشه مردای مجرد با زن داداششون راحت ترن گرم میگیرن درست میشه حالا حساس نشو روش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر وقت گفت حسودی میکنی سیاست داشته باش بگو نه ربطی به حسادت نداره دوست ندارم رو بدی به زن داداشت یا ...

چیزی میگم‌میگه‌تو‌بزرگتری  خواهری کن براش😕اسکلم‌مگ