2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی دادگاه تکلیف مهریه نفقه مشخص میشه همونجا امضا میگیره قاضی که میبخشی یا نه و اینا مشخص میشه بعد ط ...

خب اگه بخوام حتما حتما مهریه رو بگیرم و اون نخواد طلاق بده چی میشه؟

خب اگه بخوام حتما حتما مهریه رو بگیرم و اون نخواد طلاق بده چی میشه؟

باید بری مهریه رو بزاری اجرا 

کلی باید دادگاه بری و بیای 

بعد یه درخواست طلاق یه طرفه از طرف خودت با چند تا دلیل برای طلاق مثل اعتیاد و ...آماده می‌کنی ثبت می‌کنی میری مشاوره و بعد پرونده میاد دادگاه 

اگه مرد نخاد طلاق سخت میشه 

باید خیلی بری بیای دوسال اینا طول می‌کشه 

خیلی ها هم کم میارن می‌بخشن مهریه رو این وسط 

چیزی هم نداشته باشه نهایت سالی ۱سکه بهت بدن 

اینقدر درگیرم که نه می تونم بخوابم نه می تونم کاری بکنم مامان بابامم بد تر از من گول خوردیم 😭😭

میدونم اره از تاپیک قبلت فهمیدم چقدر پدر سوخته بودن خونوادش من از دادگاه زیاد سر در نمیارم ولی حواست و جمع کن اونا خیلی سو استفاده گرن یکم اذیتشون کن تا میتونی اونا که آنقدر ماهر و کار بلدن شما هم از وکیل یا یه نفر که وارد باشه کمک بگیر 

فدای سرت برو خداتوشکر کن همین الان فهمیدی ازدواجت اشتباهه جدا شدی و اگر نه با بچه داغون تر می‌شدین تا میتونی خودتو بزن به بی‌خیالی یکم اگه میتونی مستقل شو. مامان بابات که انقد. خوبن هواتو دارن گناه دارن اگه ببینن تو حرص میخوری اونا بد تر حرص میخورن بعدشم الان همه طلاق میگیرن زندگی جدید و شروع کن دنیا که به آخر نرسیده...  

باید بری مهریه رو بزاری اجرا کلی باید دادگاه بری و بیای بعد یه درخواست طلاق یه طرفه از طرف خودت با چ ...

اره باباش هم تمام چیز هاشو به نام زنش کرده که حتی من نتونم توقیف کنم پولشو دارن که سالی چند تا سکه سالی بدن ولی  به نامش چیزی نکردن و نمی دن