2821
2789
عنوان

کریسمس🌲🌲☃️☃️

| مشاهده متن کامل بحث + 7883 بازدید | 273 پست
سلام ب روی ماهت ممنونم شما خوبی؟ چشمات زیبا میبینه😍🥰😍😇

قربونت عزیزدلم ممنونم 

😍😍😍 دلمو بردی یاد خاطرات خوبم افتادم 😁😍 

😍😍😍😍 پارسال ایران هم حسابی شلوغ شده بود مغازه ها پره وسایل خوشگل موشمل بود

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ قشنگ 😍آلمان چطوره؟ از بدی هاش زیاد شنیدم

😍🥰 چشمات قشنگ‌ میبینه

از چه‌‌ نظر؟ من راضی ام عزیزم هرکسی دیدگاه و معیارهای خودش و داره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ایشالا موفق باشی❤️😍

ممنونم، همچنین‌ شما🤩

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خواهش عزیزم انشاالله سوپرایز سال جدیدت یه بی بی چک با دو‌ تا خط پررنگ باشه

مرررررسی🥺🥹🥺🥹 چه دعای قشنگی، ممنونم فداتشم 😍🥰

😍🥰 چشمات قشنگ‌ میبینهاز چه‌‌ نظر؟ من راضی ام عزیزم هرکسی دیدگاه و معیارهای خودش و داره

قربونت برم 😍

نه اینکه میگن نژاد پرستی،  یا مردم تو خیابون که از کنار هم رد میشن بو میدن یا به بهداشت شخصی شون درست نمیرسن یا بعضی مرد های تو خیابون دسشویی میکنن و ...

برای شغلش سختش هستبرای بلد نبودن زبانمیگه با دوتا بچه سخته

خب همیشه از صفر شروع کردن سخته، تا حدود زیادی حق دارن ... انشاالله بهترین واستون اتفاق بیفته 🌺

قربونت عزیزدلم ممنونم 😍😍😍 دلمو بردی یاد خاطرات خوبم افتادم 😁😍 😍😍😍😍 پارسال ایران هم حسابی شل ...

🥰😍😘🤩🥰😍😘🤩 قربونت

قربونت برم 😍نه اینکه میگن نژاد پرستی، یا مردم تو خیابون که از کنار هم رد میشن بو میدن یا به بهداشت ...

در‌مورد نژادپرستی خب بخش های شرقی آلمان اره نژادپرست تر هستند و خیلی مهاجرپذیر‌ نیست اما بازهم اینجور نیست که کسی و اذیت کنند و.... ولی باقی مواردی که‌‌نوشتی اصلاً و ابداً اینجوری نیست بقدری آدم‌های تمیز‌ و مرتبی هستند که آدم لذت میبره، من بشخصه تا حالا آدم بدلباس یا آدمی که‌ بو بده ندیدم، در‌مورد دستشویی تو خیابونم اولین بار میشنوم

کدوم شهر آلمانی؟

درسدن

ممنون گلم چطور به آلمان مهاجرت کردین؟

خواهش میکنم

تحصیلی

2823
2791
2779
2792