2821
2789
عنوان

کریسمس🌲🌲☃️☃️

| مشاهده متن کامل بحث + 7883 بازدید | 273 پست
😍🥰😘

اسی راسته میگن آلمانی ها خیلی مردم سردین

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

کاش یه روز جای شما بودم میمردم هم دیگ غمی نداشتم

واااای این چه‌حرفیه الهی تنت سلامت باشه هرجا ک هستی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم خوبی ؟ به به چقد جذاب و رویایی 😍😍😍😍😍😍 چشم قلب قلبی شد 😍😍😍😍😍

سلام ب روی ماهت ممنونم شما خوبی؟ 

چشمات زیبا میبینه😍🥰😍😇

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به به چقدر حس خوب داره😍😍😍انشالله قسمت منم بشه یه زمانی از این عکس ها برای نی نی سایتی ها بذارم حس ...

قربونت🥰😍

انشاالله ب زودی 😘😘🥰🤩

با اینکه  یکباری‌که اومدم آلمان واسم خاطره خوبی به جا نذاشت 

اما عکسایی که شما فرستادید وایب خیلی خوبی داشت❤️

سال‌نو پیشاپیش مبارک 🎄من عاشق کریسمسم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

اسی راسته میگن آلمانی ها خیلی مردم سردین

سرد‌ نیستند، آدم های خیلی خیلی خوبی هستند اما خیلی دیر اعتماد می کنند و اینکه خب فرهنگشون متفاوته مثل‌ ما اینقدر قربونت برم و دورتبگردم و... ندارن😁😂

کاش یه روز جای شما بودم میمردم هم دیگ غمی نداشتم

اینو نگو عزیزم اینو نگو

کسی رو میشناختم گفت به هرقیمتی باشه میرم حتی اگه‌اونجا بمیرم

و متاسفانه همونجا فوت شد تو اوج‌جوونی

امیدوارم مهاجرت کنی به شادی و دل خوش و عمر طولانی ❤️

با اینکه یکباری‌که اومدم آلمان واسم خاطره خوبی به جا نذاشت اما عکسایی که شما فرستادید وایب خیلی خوب ...

انشاالله یکبار دیگه سفر کنی و فقط‌ خاطرات قشنگ واست بمونه 🥰

ممنونم‌ مهربون😍

خیلی دلم میخواد برمخیلی ولی شرایط نیستشوهرم راضی نمیشه

یکبار تفریحی سفر کنید با محیط آشنا بشن شاید خوششون اومد

سرد‌ نیستند، آدم های خیلی خیلی خوبی هستند اما خیلی دیر اعتماد می کنند و اینکه خب فرهنگشون متفاوته مث ...

ایشالا موفق باشی❤️😍

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

اینو نگو عزیزم اینو نگوکسی رو میشناختم گفت به هرقیمتی باشه میرم حتی اگه‌اونجا بمیرمو متاسفانه همونجا ...

👌👌

انشاالله یکبار دیگه سفر کنی و فقط‌ خاطرات قشنگ واست بمونه 🥰ممنونم‌ مهربون😍

خواهش عزیزم انشاالله سوپرایز  سال جدیدت یه بی بی چک با دو‌ تا خط پررنگ باشه

2823
2791
2779
2792