2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظهههههههه

115 بازدید | 18 پست

یه جوریم حالم اصن انگار دست خودم نیست همش تو فکرشم چند شب پیش دیدمش توی یه مراسم خانوادگی کاش بازم ببینمش

نمیدونم دوسم داره یا نه دارم دیوونه میشم اصن وقتی میبینمش قلبم انگار مال خودم نیست طبیعیه؟

یه راهنمایی خواهرانه کنین بهم و خب اینم بگم حس میکنم دوسم نداره ولی باز برام عجیبه حتی الان که تایپ میکنم یه استرسی دارم دلمم براش تنگ شده هروقت هرجا میرم نگاهم دنبالش میگرده تا نبینمش اروم نمیشم تو خیابون همه جارو نگا میکنم که شاید ببینمش (فامیله)

چیکار کنم نمیتونم از فکرش دربیام

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

19من 23

ببین عزیز دلم سعی کن خودت رو مشغول کنی تا زمانی ک نفامدی اون حسش نسبت بهت چیه به هیچ وقت دلت بنبد اگرم بستی برگرد از این راه چون اسون مواظب باش گاهی وقتا برای خیلی چیزا دیر میشه امیدوارم حستون نسبت به هم متقابل باشه اما مواظب باشه

ببین عزیز دلم سعی کن خودت رو مشغول کنی تا زمانی ک نفامدی اون حسش نسبت بهت چیه به هیچ وقت دلت بنبد اگ ...

بهش قبلا گفته بودم ولی گفت حسی نداره وقتی میبینمش حالم دست خودم نیست البته اصلا ضایع بازی درنمیارم محل نمیدم بهش ولی دلم اشوبه

پسره چن سالشه؟استوری نمیزاره ک ریپلای کنی؟یا مثلا واس هم چیزی بفرستین؟

23

نه خیلی کم استوری میذاره جوری هم نیستن که بشه ریپلای کرد

قبلا بهش گفتم دوسش دارم گفت حسی نداره ولی نمیتونم فراموشش کنم چندوقت پیش تو مراسم همدیگرو دیدیم خیلی نگا میکرد

خب پس ببین میتونی براش پست بفرستی کم کم ازاین جاها شروع میشه

خجالت میکشم اشناعه خیلیی مغروره دفعه قبلی هم بهم برخورد خیلی