2777
2789
عنوان

شوهرسابقمو بلاک کنم یانه

393 بازدید | 27 پست

طبق تاپیک قبلی امروز بچه رو بردم به دور از چشم خانوادم شوهرسابقم بیست دقیقه دیدش امدیم حالا میگه توروخدا از روبیکا بلاکم نکن من که بچه رونمیبینمش لااقل هرچند وقت حال بچه رو اونجاازت بپرسم ولی آخه نمیشه که اون به من نامحرم حالا هی میخوادپیام بده حالشو بپرسه به این بهونه حرف بزنه کار درست چیه ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اقا مثل به کلاف چسبیده به لباس دخترت خواه نا خواه همراهته 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اون اقا مثل به کلاف چسبیده به لباس دخترت خواه نا خواه همراهته

بچه ام پسر نه نچسبیده امروزم از رو ترحم بردم بچه رو دید اون اصلا حق ملاقات نداره خودشم قبول کرده ولی انقدرالتماس گرد امروز بردمش دید حالا بگید بلاک کنم یانه 

بلاک نکن پدر بچته

فقط توروخدا از رو احساس نظر ندید پدر بچه است خوب خودش ی فکراساسی بکن بچه اشو ببینه خانوادم گفتن نبین اونم قبول کرد خوب بره دادگاه درخواست بده آمدیم من شوهرکردم اونوقت میتونم بلاک نکنم بازپیام بده حالشو بپرسه وقتی نمیبینه دیگه حالش چه اهمیتی داره 

بچه ام پسر نه نچسبیده امروزم از رو ترحم بردم بچه رو دید اون اصلا حق ملاقات نداره خودشم قبول کرده ولی ...

عزیز من خودتو قانع نکن 

چه بخوای چه نخوای اون پدرشه 

بچت هم اگه کوچیکه که بزرگ بشه صد درصد دوست داره با پدرش رفت امد کنه 

تو هر چقدرم بگی نه من نمیذارم حضانتش با منه و کلی حرفای دیگه ، بازم یه جایی همه چی بر عکس میشه 

حالا خودت میدونی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه ام پسر نه نچسبیده امروزم از رو ترحم بردم بچه رو دید اون اصلا حق ملاقات نداره خودشم قبول کرده ولی ...

بچشه... خودت که میفهمی دوری از بچه سخته ایشونم مرده و فقط میخواد حال بچشو بپرسه اگه حاشیه رفت بلاکش کن

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بلاک کن وقتی ماه به ماه نمیبیندش وقرار نیست خرجش بده  حالا حال بچه ات خوب باشه یا مریض باشه مثلا میخواهد چه غلطی بکنه 

اون اگه بچه سرش میشد زندگی به اینجا نمی رسوند که مجبور به طلاق بشین