2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چک لیست تهیه کن.می تونه داخل گوشی یا روی کاغذ نوشته بشه.تمام کارهایی که باید انجام بشه رو دونه دونه بنویس.بعد شروع کن انجامشون بده.از هر کدوم که دوست داشتی شروع کن تا وارد فاز مثبت بشی..بعدش بقیشونم راحت انجام میدی.

نمیتونم بگم خوبم اما بی تفاوت شدم چون فهمیدم بی لیاقت بوده  به خودم آرامش دادم که دیگع بیشتر از این خودم و فرزندمو غصه ندم و سلامتیمون به خطر نیفته اما شاید باورت نشه در عرض یکسال کل جلوی موهام از فرق سر و شقیقه ها همه سفید شد فشار خون تپش قلب گرفتم وقتی دیدم سلامتیم به خطر افتاد دیگه بی اهمیت شدم و میدونم به سزای رفتارش میشینه یه روزی

نمیتونم بگم خوبم اما بی تفاوت شدم چون فهمیدم بی لیاقت بوده به خودم آرامش دادم که دیگع بیشتر از این ...

عزیز دلم چقد اذیت شدی

چندسال بعد خیانت کرد؟ بار اول متوجه شدی یا....؟ کی جدا شدی