2777
2789

بچه ها من تازگی ایلتس گرفتم نمرم شد هفت و نیم. حدود چندماه پیش. بعد من چون دانشگاه میرم اصلا وقت ندارم. حتی چندتا موسسه گفتن بیا تدریس کن گفتم وقتشو ندارم و نشد برم. با اینکه هم درامد داشت هم تجربه خوبی بود. حالا داییم با طلبکاری به من پیام داده چرا برای پسرم کلاس نمیزاری زبان یادش بدی ک ما نخوایم کلی پول بدیم بریم پیش استاد غریبه😐😐 پسرش هشت سالشه

بعد تازه من اگه میخواستم کلاس بگیرم هم برای بزرگسال و نوجون میگرفتم سطح پیشرفته ک اذیت نشم با بچه ها

حالا این طلبکارانه میگه بیا رایگان به بچم یاد بده. اوکی پسر داییمه هیچ اشکالی نداره اما وقتشو ندارم من

چی جوابشو بدم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تایم براش بزار داییه ها

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بگو شرمنده من انقدر وقتم پره حتی با هزینه هم نمیتونم کلاس آموزشی برگزار کنم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

سلام و احوالپرسی.

+ دایی جان خیلی دوست داشتم کمکی کرده باشم و بهش یاد بدم اما متاسفانه الان توی تایم امتحانات و دانشگاه هستم و فرصت کافی ندارم ❤️ببخشید❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بگو دانشگاه میرم دایی وگرنه کی بهتراز پسر داییم واسه اینکه بهت اموزش بدم

بعدشم گفت خب تو که وقت داری بعد دانشگاه بگو دایی درسام سنگینه کم کم هم باید به فکر شغل باشم ایندمو بسازم تو ایران دیگه نباید فقط به درامد پدر مادر بسنده کرد

واسه همین فکر نکنم وقت کنم، حالا چشم بعدا ببینم کیا میشه میام اموزش میدم بهش

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍