2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دیروز اومد منو شست پهن کرد تو آفتاب رفت . زنیکه ی مزخرف . منم لال شدم فقط گریه کردم . شبم مهمون داشتم پاشد شام اومد خونمون اصلا منو تحویل نگرفت عوووضی 

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ

اخرین خاطره مال امروزه ک خونه مامانم بودم زنگ زد گف بیا پیشم گفتم شب میخام برم پیش اجیم بعد زنگ زدم اجیم فهمیدم لوبیا پلو دارن دگ نرفتم گفتم فردا میام اومدم خونه خودمون زنگ زد بهم گف تو ک خونه اجیتی واس چی تلفنو جواب میدی😅😅🤣🤣بعدم گف میخام زنگ بزنم خونه اجیت با تو حرف بزنم اصن شمااااا بعدم قط کرد😅😅😅 بعد دوباره زنگ زد دلمو سوزوند گف میخاسم برات لازانیا درست کنم نیومدی دگ درست نمیکنمممممم😣😣😣

سلام😌خداجونم  میشه ی دونه ☝️ نینی به منم بدی🤗😍
دیروز اومد منو شست پهن کرد تو آفتاب رفت . زنیکه ی مزخرف . منم لال شدم فقط گریه کردم . شبم مهمون داشت ...

چرا بهت چی گفت؟؟

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

والا من واسه فردا ناهار مادرشوهرم اینارو دعوت کردم ناهار جاتون سبز واسه جوجه...بعد بهم گفت مثل اون سری درست نکنیا که 1 دیس اضاف اومدا...خیلی اصراف میکنی و زن زندگی که نباید اینجور باشه؟!😔

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  

منم بگم، نامزد بودم پدرشوهر مادرشوهرم تو باغ مشغول چیدن پرتقال بودن منم داشتم از یه طرف حیاط میرفتم ب طرف دیگه از کنار باغشون رد شدم فکر کردم منو دیدن منم رفتم پشت مادرشوهرم ایستادم اصلنم حرف نزدم اون پشت کرد منو دید غش کرد پدرشوهرمم گفت خانمو کشتی برو براش آب قند بیار منم سریع رفتم، داشتم سکته میکردم.