2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مادر شوهر من كه ديوونسبنده خدا بخدا ديگه از دستش خسته شدم اوايل خوب بود بعد كه پسرم دنيا اومد اصلا نميدونم يهو ازين رو به اون رو شد ماعيدا ميريم خونه اونا كه شهر ديگه ان برام عذابه خيلي مواظبم كه كاري نكنم بي احترامي نكنم خلاصه ميبني همه چي خوبه يهو اخمش ميره توهم بي دليل هيچي هم نميگه اعصابم بيشتر خوردميشه كاش دعوا ميكرد داد ميزد دلم ميخواد بدونم من مثلا چكار كردم كه يهو بايد اخم وتخم ايشونو تحمل كنم بخدا خيلي رعايت ميكنم بعدشم تو رفتارش خيلي تابلو كم محلي ميكنه يا مثلاغذا درست ميكنه ميگهاينو فقط بخاطر نوه ام درست كردما يعني تو بوقي بنظرم خيلي زرنگه زير زيركي بااين رفتارا اذيتم ميكنه كه من ديگه نرم خونشون بعد همه چي بيفته گردن من

مال من اولش خوب بود بعد یکی از دختراش رفت خارج اصرار داره که ما هم بریم منم گفتم نمیتونم بیام مادر و خواهراش هزار تا حرف بهم زدن به خانوادم توهین کردن گفتن نیا از پسرمون جدا شو...فکرشو کنین ایقد بی وجدان و پستن منم چیزی نگفتم فقط سپردم خدا ذلیلشون کنه تو خارج بدبخت بشن

من هنوز ازدواج نکردم ولی پارسال زنداییم میخواست منو واسه پسرش خواستگاری کنه نزاشتم چون عید رفته بودیم خونشون براشون مهمون اومد اونم گفت من پاشم پذیرایی کنم خودش نشست با مهموناش بگو بخند کرد پسرشم همینطور منم دیدم این از حالا میخواد ازم کار بکشه کلفت میخواد نه عروس منم گفتم از خودشو پسرش بدم میاد

وای یه چیز از مادر شوهرم بگم بخندید

فرشاشو هفته پیش داد قالیشویی مادر واسش 3روزه آوردن.انقدر راضی بود از تمیزیش که به پرسنلش نفری 100 انعام داد از خوشالی    

هی گفتید شمارشو بزار ایناها

02188888988

02144444944

1404

https://madarcarpet.com/

مادر شوهر من خوبه فقط بعضی وقتا کفر آدمو در میاره هرجا مهمون میریم دوساعت دیر میره هیچ جا کادو نمیبره یه بار تو جمع بودیم بچه برادرش و خیلی دوست داره گقتت انشالله نوه خودت گفت بچه اینا رو دوست ندارم عاشق اینه یکی از صبح تا شب به خودش برسه اون میشه زن زندگی تو خونه پسر داره تا کیسه سیمان من بلند میکنم میزارم زیز زمین یه جا هم حرف از تعریف عروس بشه میگه به درد بخوره دوسش دارم خونه تکونی شدنی میگه خونه خودتونو بدن تو بیا به من کمک کن واسه عروسی ما یه دونه چیزم نخریدن دیگه چی بگم دلم پره

تازه هرجا میشینه میگه من واسه پسرم دوسال خواستگار رفتم انگار من ایراد دارم یدونه سرویس خواب گرفته بودیم تا خاله های شوهرم نظر دادن که چقدر زشته فلان بفروشین تو این گرونی مجبور شدیم دوباره بخریم ده بار از قیافه من ایراد میگیره یه جا بخوایم بریم 

یکی به من کمک کنه دارم روانی میشم، من شوهرم رو خیلی دوست دارم

ولی این مادر شوهرم یه روز قربون صدقه اش میره یه روز نفرینش میکنه، شوهرم پدرش رو از دست داده همه خرج های مادرش هم با خودشه، تروخدا بگین چکار کنم دیگه دارم خل میشم، دو ساله ازدواج کردیم یکساله که اومدیم خونه خودمون 

اینکه همش مراقب مامانشه ولی اون نفرینش میکنه حالمو بهم میزنه