2777
2789
عنوان

مادر ای شما هم اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست

مادر من از همون بچگی مریض میشدم بهم نمیرسید کلا حال نداره تا الان شکایت نداشتم بارها خودمو همسرم پسرم مریض بودیم بازم توقع  نداشتم ولی الان شرایط خاصیه واقعا چاره ای نیست 

حالا فعلا تحمل کن تیکه هاشو

چاره ای نیست

بعد ب عنوان تشکر ی جعبه شیرینی ببر

پسرتو بیار خونه

ی مدتم کمتر برو ک مامانت ریکاوری شه

یکمم حق بده دیگه بچه هاشونو رد کردن حوصلشون نمیکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فعلا تحمل کن تیکه هاشوچاره ای نیستبعد ب عنوان تشکر ی جعبه شیرینی ببرپسرتو بیار خونهی مدتم کمتر ...

پسرم ۲۴ساعته نیست پیشش ۱۰شب تا ۱۱صبح خونه خودمون پیش باباشه مامان من سنی نداره بچشم فقط منو ی خواهرم که ۱۴سالشه کلا صبور نیست 

پسرم ۲۴ساعته نیست پیشش ۱۰شب تا ۱۱صبح خونه خودمون پیش باباشه مامان من سنی نداره بچشم فقط منو ی خواهرم ...

خواهرت با پسرت بازی نمیکنه؟ سرگرمش کنه؟

چندروزش گذشته؟ غصه نخور میگذره زود

خواهرت با پسرت بازی نمیکنه؟ سرگرمش کنه؟چندروزش گذشته؟ غصه نخور میگذره زود

خواهرم چرا ولی تا ۲مدرسه میره بعد درس داره وقت نداره چهارشنبه ده روز تمومه 

خواهرم چرا ولی تا ۲مدرسه میره بعد درس داره وقت نداره چهارشنبه ده روز تمومه

خب پس تحمل کن چیزی نمونده 

بعد از مادرت خیلی تشکر کن تا بدونه متوجه لطفش شدی

واسه زایمانت چیکار میخاد بکنه؟ میاد پیشت؟

مادر من از همون بچگی مریض میشدم بهم نمیرسید کلا حال نداره تا الان شکایت نداشتم بارها خودمو همسرم پسر ...

تحمل کن چاره ای نیست خانواده حمایتگر یه نعمته بزرگه منم کرونا گرفتیم یه سر نزد یه غذانفرستاد خونمون هم پنج دقیقه راه نیست براخواهرم که دوسش داشت آنفلوآنزا گرفته بود غذامیبرد بافاصله یک ساعت

[QUOTE=362612623]تحمل کن چاره ای نیست خانواده حمایتگر یه نعمته بزرگه منم کرونا گرفتیم یه سر نزد یه غذانفرستاد خونمون ...[/Q

آره واقعا نعمته مامان منم بد نیست ها فقط تنبله الان فکر میکنی به پسرم رسیده نه فقط دارو داده با سه وعده غذا ولی خودم قرار بود نگهش دارم میبستمش به خنکی و میوه  مواد غذایی مقوی که خوب بشه