پسرم آبله مرغان گرفته خودمم گرفتم ولی با این حال دکتر گفته ده روز از پسرم دور باشم که به جنین آسیب نرسه،حالا مجبوری پسرم پیش مامانمه البته از ۱۱صبح تا ۱۰شب حالا مامانم غر نمیزنه غیر مستقیم حالی میکنه اذیتم من چیکار کنم چاره ای ندارم دلم خیلی گرفته از طرفی از پسرم دورم دلتنگشم از طرفی حس میکنم مامانم خسته شده از طرفیم چاره ندارم
مادر من از همون بچگی مریض میشدم بهم نمیرسید کلا حال نداره تا الان شکایت نداشتم بارها خودمو همسرم پسرم مریض بودیم بازم توقع نداشتم ولی الان شرایط خاصیه واقعا چاره ای نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مادر من از همون بچگی مریض میشدم بهم نمیرسید کلا حال نداره تا الان شکایت نداشتم بارها خودمو همسرم پسر ...
تحمل کن چاره ای نیست خانواده حمایتگر یه نعمته بزرگه منم کرونا گرفتیم یه سر نزد یه غذانفرستاد خونمون هم پنج دقیقه راه نیست براخواهرم که دوسش داشت آنفلوآنزا گرفته بود غذامیبرد بافاصله یک ساعت
[QUOTE=362612623]تحمل کن چاره ای نیست خانواده حمایتگر یه نعمته بزرگه منم کرونا گرفتیم یه سر نزد یه غذانفرستاد خونمون ...[/Q
آره واقعا نعمته مامان منم بد نیست ها فقط تنبله الان فکر میکنی به پسرم رسیده نه فقط دارو داده با سه وعده غذا ولی خودم قرار بود نگهش دارم میبستمش به خنکی و میوه مواد غذایی مقوی که خوب بشه