2777
2789
عنوان

مادر ای شما هم اینجورین

269 بازدید | 33 پست

پسرم آبله مرغان گرفته خودمم گرفتم ولی با این حال دکتر گفته ده روز از پسرم دور باشم که به جنین آسیب نرسه،حالا مجبوری پسرم پیش مامانمه البته از ۱۱صبح تا ۱۰شب حالا مامانم غر نمیزنه غیر مستقیم  حالی میکنه اذیتم من چیکار کنم چاره ای ندارم دلم خیلی گرفته از طرفی از پسرم دورم دلتنگشم از طرفی حس میکنم مامانم خسته شده از طرفیم چاره ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دونه دخترم 

دو تا بچه دارم و مامانم همین دو تا نوه داره

سالم هم باشن مامانم بیشتر از چند ساعت نگه نمیداره

باز خوبه مامانتون همین چند روز هم بچه مریض نگه داشته

درسته که مامانت خسته میشن و سخته ولی وقتی شما چاره ای نداری نباید اینطوری رفتار کنند🌼🤍

دفیفا سرماخوردگی نیست خودم چند روز اسیر بیمارستانم چاره ندارم 

این خوبه اگ مادر من بود چی میگفتی ، اصلن چش دیدن پیشرفت منو نداره همش میخاد من در عذاب و زجر زندگی ک ...

نمیدونم چرا بعضی مادر ها اینجورین خدا صبر بده شما باز هم احترام بذار 

بروشکرکن هستن من مامانم فوت شده 2هفته ست خودمم سرماخوردم محتاج یک قاشق سوپم😢

خدا بیامرز روحشان شاد والا من کرونا گرفتم بازم نداد ولی الان شرایط خاصه واقعا چاره ای نیست

من یه دونه دخترم دو تا بچه دارم و مامانم همین دو تا نوه دارهسالم هم باشن مامانم بیشتر از چند ساعت نگ ...

آره ولی چاره ای نبود نمیخواستم نگه داره چیکار میکردیم 

خدا بیامرز روحشان شاد والا من کرونا گرفتم بازم نداد ولی الان شرایط خاصه واقعا چاره ای نیست

دوران کروناحق داشت الانم چاره ای جزتحمل نداری مادرشوهرت اگه هست چن روزم ببراون نگه داره

نمیدونم چرا بعضی مادر ها اینجورین خدا صبر بده شما باز هم احترام بذار

اره من سپردم ب خدا ، چون مادرم پسر دوسته ، دوست نداره داماداش از پسراش بزنن جلو ، جالب این جاست وقتی داماد بزرگه پیشرفت میکرد مامانم شد دشمن خونی اون با آبجی ام کم کم آبجی ام ازشون فاصله کرد ، همیشه فکر میکردم مشکل خواهر و دامادمونه ، الان میبینم از وقتی منو شوهرم داریم پیشرفت کنیم دقبقن همون کارا رو با منو شوهرم میکنه

دوران کروناحق داشت الانم چاره ای جزتحمل نداری مادرشوهرت اگه هست چن روزم ببراون نگه داره

پسرم یک ثانیه پیش اون نمی مونه مامانم به شوخی گفته ببرمت چند روز اونجا بمون مامانم و بغل کرده گریه کرده نه من بدون تو پیش کسی نمیمونم