2777
2789
عنوان

دکتر احمد شکرچی زاده اصفهان

2370 بازدید | 18 پست

با سلام خدمت دوستان 

بنده دوسال پیش متأسفانه دچار دیسک کمر شدم

با مصرف دارو هایی مثل مسکن و کورتون خوب نشد گاباپنتین پرگابالین سلکسیب ب۱ تقویتی مثل آوودین یا مگنیفوت مصرف متیل پردنیزولون نشد که نشد

رفتم آب درمانی 30 جلسه بدتر شد

رفتم تب سنتی خدا لعنتشون کنه از گردن کشیدنم تا سه ماه گردن درد داشتم

رفتم فیزیوتراپی اصلا خوب نشد لیزر درمانی پرتوان کم توان ورزش مخصوص خوب نشد

تزریق اوزون انجام دادم تا یک هفته درد رفت دوباره برگشت

در آخر دکترها گفتن باید جراحی بازکنی شاید پلاتین هم بخوای

با مشورت دکتر نیک منظر در بیمارستان بقی گفتن جراحی لیزی کن که بنده با کلی تحقیق با روش pldh آشنا شدم 

آها مشکل من در ایستادن و راه رفتن بود تنگی کانال داشتم یعنی دیسکم رفته بود سمت سنترال یا نخاع 

خلاصه در تاریخ 30 08 1403 بنده در بیمارستان اصفهان عمل شدم که واقعاً تا چهار روز درد وحشتناک داشتم نمیتونستم جم بخورم 

الان 11 09 1403 بعد از دوسال و چند ماه درد توانستم به مدت یک ربع ساعت بدون درد پیاده روی کنم واقعا دکتر معجزه کرد 

البته خود دکتر روز قبل عمل گفت از هر 100 نفر چند نفری نتیجه نمیگیرن 

ولی خدا رو شکر که با این روش من نتیجه گرفتم خواستم اینجا تجربه خودم رو با بقیه در میون بزارم شاید بدرد کسی خورد 

یا حق 

دعا کنید 

سلام من دوباره امدم بهتر از روز قبل 

عملش  روالش اینجوریه که

ابتدا پذیرش میشید ازتون آزمایش خون میگیرند 

بعدش انژیوکت میزنن بعد وارد اتاق عمل میشید دکتر باهاتون صحبت میکنه روی تخت دراز میکشید یه دارویی وارد سرم میکنن حالت خواب بهتون دست میده یکم لحظه ورود سوزن ها درد میکنه بعدش هم تموم میشه 

میگن از روز بعد عمل میتونی نرمش هارو انجام بدین ولی من تا سه روز نتونستم از جام تکون بخورم ولی از روز چهارم یکم از ورزش هارو انجام دادم بهتر شدم از روز ششم کامل انجام دادم و از جام بلند شدم الان تقریبا دو هفته گذشته و من خیلی بهترم خدارو شکر 

سلام من دوباره امدم بهتر از روز قبل عملش روالش اینجوریه کهابتدا پذیرش میشید ازتون آزمایش خون میگیرن ...

سلام دوباره من امدم

امروز 30 من یک ماه پیش عمل لیزر دیسک کمر کردم از روز 10 تا الان هیچ کمردردی نداشتم 

ولی بعد از 15 دقیقه پیاده روی تقریبا 1 کیلومتر کف هر دوتا پام گزگز میکنه انشاءالله این مشکلم بعد از سه ماه خوب میشه توی این مدت من همش استراحت بودم سر کار نرفتم 

میام اینجا تجربه خودم رو خدمت بقیه میگم شاید به درد کسی بخوره 

آها من از روز 15 بعد عمل هیچ مسکنی مصرف نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دوباره آمدم تقریبا سه ماهه از تاریخ عملم گذشته کمردردم تقریبا بالای 90 درصد خوب شده به زندگی عادیم برگشتم

مشکل اصلیم مور مور شدن پاهام بود که پای چپم کاملا خوب شده ولی پای راستم بعد از 20 دقیقه راه رفتم درد میگیره ولی دردش مثل قبل عمل نیست قابل تحمله در کل خدارو شکر من راضیم

سلام 

امروز 22-02-1404

همه چی خوب بود تا دیروز خم شدم یه چیزی رو بردارم البته سبک

که اصلاً به برداشتنش هم نکشید کمرم درد گرفت امدم خونه مسکن خودم خوابیدم

صبح بیدار که شدم دیدم نمیتونم از جام بلند شدم خیلی خیلی درد دارم رفتم بیمارستان پیروکسیکام زدم ولی اثری نداشت 

خیلی نگرانم داشت یادم میرفت این درد لعنتی 

خداکنه زودتر خوب بشم میام اینجا خبر میدم فعلا :(

سلام من امدم متاسفانه باید بگم بعد 7 ماه از عمل لیزی دیسک کمر که گذشت دردی وحشتناک تر از قبل به سراغم امد که ویلچر نشینم کرد و مجبور به جراحی باز شدم انشالله بعدا میام مینویسم خدا از این دکتر نگذره من خیلی رعایت کردم 

سلام من اینجا میام تجربیات خودم رو مینویسم شاید به درد کسی بخوره 

چون خودمم خیلی از اینجا استفاده کردم و نظرات کاربران رو خوندم

من جراحی باز لاز انجام دادم به روش میکروسکوپی یعنی در حد پنج شیش بخیه خوردم خیلی فکر نکنم با روش معمولی تفاوتی کنه

با توجه به اینکه من جراحی لیزی به روش pldh رو انجام داده بودم و درد وحشتناکی داشتم تصورم از جراحی باز ترسناک بود در صورتی که خیلی راحتر از لیزی بود بعد از هفت ماه از جراحی لیزی رفتم ام آر ای دادم دیدم دیسک من هیچ تفاوتی نکرده و چندتا جراح پیشنهاد به جراحی باز دادن و منم چون به شدت درد داشتم و یک روز قبل عمل توان وایسادن نداشتم و با ویلچر رفتم بیمارستان بعد از جراحی خدارو شکر همه دردا رفتن روز جراحی بعد از اتمام کار و به هوش امدن مشکل و ترسم این بود که پاهام از مچ به پایین لمس بودن و عضلات همسترینگم (باسنم و دستگاه اداریم) به کلی بی حس بودن و داشتم وحش میکردم دکتر گفت طبیعی هست کم کم رفع میشه روز بعدش ادرار کردم سوند نداشتم به سختی کل سختی عملم ادار کردن بود یعنی دردی نداشتم روز بعد از عمل دکتر آمد راه رفتم به راحتی البته بگم پاهام بی حس بودن بقیشم حال داشتم میام مینویسم

شوهرم پارسال مرداد ماه پیش دکتر شکرچی زاده عمل کرد،اصلا نتیجه نگرفت، فقط روز اول خوب بود، بعدش بدتر شد،دیگه در نهایت ماه پیش عمل باز کرد، فعلا که دوران نقاهت رو میگذرونه