2777
2789
عنوان

کل بچه های کلاس باهام مشکل دارن

372 بازدید | 17 پست

اصن دلیلشم نمیدونم. بخاطر مظلوم بودن بیش از حدمه! اونا بم فحش میدن من هیچی نمیگم. تازه دوسمم نیستن بگم فحشاشون بخاطر دوستیه؛ نمیتونم چیزی بگم واقعا دلیلشم نمیدونم.

به مادرم نمیتونم بگم اینطوریه مسخرم میکنه. و اینکه دوس ندارم بهش بگم 

یه مدرسه دیگ هستش ولی اونجا خیلییی گیر میدن به حجابو اینا . خوشم نمیاد . و اینکه پرجمعیته . ۴۰نفر تو یه کلاس . اردوهم نمیبرن . بنظرتون مدرسه‌مو با این عوض کنم؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس چندمین

یازدهم هستم دهمم همینطوری بودن باهام

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

چرا جواب نمیدی اون وقت؟ تا وقتی جواب ندی وضع همینه

نمیتونم؛ نمیتونمم بگم حس تَرسه چون ازشون نمیترسم ولی چون پارسال یه رازی و بهشون گفتم میترسم مسخرم کنن بیشتر از الان...

منم توی کل سالهای تحصیلی توی کلاس طرد میشدم هیچ دوستی نداشتم ...حتی دانشگاه هم همینطور بود جالبه من ...

همیشه هرچی بدتر باشی بیشتر دوستت دارن:))

خودتون اجازه میدی والا نباید اینکارو بکنن مگه دوست فاب توی کلاستون نداری ؟

نه متاسفانه.

دوران راهنمایی هم فقط  ۳ چهارتا دوست صمیمی داشتم اونم اونایی ک جفتم میشینن. ارتباط اجتماعیم خوب نیس. ولی الان همونارو هم ندارم

اینا می‌خوان بهت درس بدن ،درستو بگیر رشد کن

منظورتون چیه؟

همیشه هرچی بدتر باشی بیشتر دوستت دارن:))

من اون سالها خیلی غصه میخوردم 

حتی تا یه سال بعد از ازدواج هم فکرم درگیر بود. میگفتم آخه چرا 

بعدش که موفق شدم و شغل رسمی و زندگی و بچه و...

دیدم تک تکشون آینده ای که ساختن پشیزی نمی ارزه 

شکر کردم که باهاشون جور نبودم 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

نه متاسفانه.دوران راهنمایی هم فقط ۳ چهارتا دوست صمیمی داشتم اونم اونایی ک جفتم میشینن. ارتباط اجتما ...

واقعا! شما دخترها ادمهایی خاصی هستین چطورتنهایی توی مدرسه اخه 

من مرد تنهایی شبم...
واقعا! شما دخترها ادمهایی خاصی هستین چطورتنهایی توی مدرسه اخه

من کلا مشکلی با تنهاییم ندارم😂😑

مشکلم اینه چون تنهام اونا اکیپن منو مسخره میکنن. و حتی تو حیاطم نمیتونم راه برم با این وجود چون مسخره میکنن😐

منظورتون چیه؟

ببین من آدم پرخاشگر یا عصبی هستم زود از کوره در میرم حالا کائنات و دنیا برای اینکه من این نقص روحم رو درمان کنم آدمها یا موقعیت هایی سر راهم می‌زاره تا منو عصبانی کنن تا زمانی که من یاد بگیرم خودمو کنترل کنم و پرخاش نکنم 

درونت چیزی هست که نیاز به درمان داره