2777
2789
عنوان

منفی نگرم

144 بازدید | 9 پست

بچه ها من خیلی منفی نگرم دارن داغون میشم هرچی شدنی ب بدترین حالت ممکنش فک میکنم 

راهکار بدید کمک لازمم وگرنه واقعا ی مدت طولانیه دارم ب خودکشی فک میکنم و ترسمم ازش ریخته 

بدبین تر باش به این فک کن که اگه بمیری دیگه دنیایی بعدش نباشه چی همینجوری میمیری تموم میشه میره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این فکر کردم که زمزمه شیطانه

خوب شدم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

مثبت نگر باش به همین راحتی اینکه چه افکاری به ذهنمون برسه دست ما نیست ولی اینکه ما به کدوم توجه کنیم ...

اصلا هرچی شدنی بدترینش میاد تو ذهنم 

مثلا همین قضیه کرونا من وصیت ناممو نوشته بودم 

یا هرچی دیگه واقعا بد ترینش میاد تو فکرم

اصلا هرچی شدنی بدترینش میاد تو ذهنم مثلا همین قضیه کرونا من وصیت ناممو نوشته بودم یا هرچی دیگه واقعا ...

خب چرا فکر مثبت نمیکنی دست خودته کهترس ها و افکار منفی و نگرانی هات رو به دعا تبدیل کن

خب چرا فکر مثبت نمیکنی دست خودته کهترس ها و افکار منفی و نگرانی هات رو به دعا تبدیل کن

واقعا دارم نابود میشم دست خودم نیس اصلا به پر لیوانو نمیتونم ببینم همش میگم بدبخت تر از من وجود نداره

واقعا دارم نابود میشم دست خودم نیس اصلا به پر لیوانو نمیتونم ببینم همش میگم بدبخت تر از من وجود ندار ...

گلم به والله افکارت وآنچه به زبون میاری زندگیت رو میسازه،ببین حالتو 😕🥺خب به خودت بیا یعنی چی دست خودم نیست ،سی و چند سااال افسردگی شدید داشتم افکار منفی ولی با مثبت نگری و رابطه نزدیک با خدا خوب شدم