2777
2789

سلااااام💓

اگر غذایی درست کنین خیلی هم خوشمزه شه 

همسرتون خیلی تعریف کنه از غذا 

بعد مادرتون بگه میخواد اینجوری بگه ک تو تشویق بشی غذا درست کنی ، 

چ واکنشی نشون میدین؟ 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

میگم آره شاید همینطوره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ واکنشی چون اصلا حرفش چیز خاصی نبوده

پس چرا من ناراحت شدم؟ 🤔 چون بنظرم منظورش بود ک خوشمزه نشده و داره برا گول زدنت تعریف میکنه

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
بعضی از مادر ها نمیدونم چرا اینطوری هستن ... دلشون میخواد کلا همه چیزو بد ببینن همسر منم بهم محبت می ...

مامان منم

یکی بگی خیلی خوشگلی خیلی نازی فلانی ،مامانم میگه نه خوشگل که نیست ،قابل تحمله😕😂

بگو من که غذا به هر حال درست کنم حالا بزار تعریف کنه چیزی ازش کم نمیشه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

میگم حتی بخاطر اینم باشه من راضیم

نمیدونم چرا مامانا انقد از دست‌پخت دختر ایراد میگیرن مامان من همینطوره با وجودیکه ازدواج کردم و بچه دارم غذا که درست میکنم یا ایراد میگیره یا میگه خوشمزه شد ولی مثلا بیشتر برنجت دم می‌کشید بهتر بود از سر عادت ایراد میگیره 😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میگم حتی بخاطر اینم باشه من راضیمنمیدونم چرا مامانا انقد از دست‌پخت دختر ایراد میگیرن مامان من همینط ...

دقیقا