ftmh_lia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 206 عنوان کورتاژ بخاطرضخامت رحم 60 بازدید | 4 پست سلام دوستان من فردا کورتاژ دارم کسی میدونه چ وسایلی باید همرام باشه نواربهداشتی و...؟؟؟بمن گفتن شب بستری میشه صب کورتاژ عصرم مرخص من اصلا جز مدارک پزشکی چیزی برنداشتم...شب شامم نبایدبخورم..هچی بلد نیستمممنونم که کمکم میکنین 1403/09/11 | 12:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
م_ر_و_ا_ر_ی_د عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 540 خب کورتاژ بیهوشی داره.حتی نواربهداشتی هم بهت میدن. به نظرم چیزی لازم نیست.
نازدار۹۰ عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6236 لطفا میشه بگین آیا هرماه پریود می شدین؟خونریزی کن کم داشتین یا زیاد؟دکترا نگفتن چرا ضخامتش زیاد شده؟
ftmh_lia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 206 خب کورتاژ بیهوشی داره.حتی نواربهداشتی هم بهت میدن. به نظرم چیزی لازم نیست. ممنونم عزیزم
ftmh_lia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 206 لطفا میشه بگین آیا هرماه پریود می شدین؟خونریزی کن کم داشتین یا زیاد؟دکترا نگفتن چرا ضخامتش زیاد شده؟ سلام عزیزم هورمون زنانم استروژنم کمه من ۴ماه خونریزی شدید داشتم سرگیجه ناجورداشتم مجسترول خوردم فائده نداشت به دکترگفتم خونریزی داشتم چراضخامت زیاده گفت استروژنت کمه ..همیشه این مشکلو داشتم..الان میگه تاده روز دیگه پریودمیشی ولی کورتاژ بهتره رحمت تمیز میشه برام دعاکنین..