2777
2789
عنوان

فرهنگیان

196 بازدید | 22 پست

بچها من میخوام فرهنگیان قبول شم امسال میخوام کنکور بدم تازه از اول اذر جدی شروع کردم درس خوندن بنظرتون دیر نشده؟

و اینکه برای دعوت به مصاحبه حدقل باید چه درصدایی زد؟ رشتم تجربیه

لطفا کمکم کنیننن 

کدوم فصولو بخونم؟ حذفیات داشته باشم یانه؟

به امید ارزو های قشنگمممم

نه اصلا دیر نیست

از بهمن دیگ رو خود کنکور فرهنگیان بیشتر تمرکز کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کنکور فرهنگیان که امسال جدا بوددرسا هم دفترچش زده بودسنت زیر ۲۴هست؟

اره 15 ام میشم 19 سال

بنظرت دیر نشده برای شروع؟ امید هست برای قبولی؟

حداقل تراز چقدر هست؟ چه درصدایی بزنم ؟ حذفیات داشته باشم یانه؟ منطقه 3 ام من

نه اصلا دیر نیستاز بهمن دیگ رو خود کنکور فرهنگیان بیشتر تمرکز کن

واقعا   ممکنه منم امسال معلم شم؟  

عاشق شغل معلمی ام.. یکم کمکم میکنی؟ رشتم تجربیه حذفیات داشته باشم یانه؟ درصدام تو کنکور چقد باشه دعوت ب مصاحبه شم؟

واقعا ممکنه منم امسال معلم شم؟ عاشق شغل معلمی ام.. یکم کمکم میکنی؟ رشتم تجربیه حذفیات داشته باشم ...

اره اگ جدی باشی مطمئن باشه ک میشه

رو زیست و شیمی تمرکز کن خیلی ک واقعا بهت تراز میدن فیزیک و ریاضی هم در حد ۲۰ دصد و اینا خودت رو بکشون بالا

خود کنکور فرهنگیان خیلی مهمه هم تعلیمش و هم هوش

سوالایه ازمون ها رو کار کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اره 15 ام میشم 19 سالبنظرت دیر نشده برای شروع؟ امید هست برای قبولی؟حداقل تراز چقدر هست؟ چه درصدایی ب ...

دیر نشده عزیزم وقت هست

من کنکوری نیستم دقیق راهنماییت کنم

فقط یه چیز صادقانه بهت میگم جو این دانشگاه ها خیلی مذهبی و اسلامی هست فقط بخاطر ی حقوق آیندت خراب نکن

پوشش خیلی مهمه و تحت نظری توانایی اینطوری زندگی کردن داری؟

واقعا ممکنه منم امسال معلم شم؟ عاشق شغل معلمی ام.. یکم کمکم میکنی؟ رشتم تجربیه حذفیات داشته باشم ...

حذفیات تو زیست نه خیلی 

بقیه ش بستگی به سطح خودت داره

درصدات رو هم نمیشه دقیق گفت واقعیتش هر سال متفاوته ولی خب سعی خودت رو بکن ک بهترین خودت بذاری تو این جند ماع

ازمون هم حتمااااااااااااااا بده

اره اگ جدی باشی مطمئن باشه ک میشهرو زیست و شیمی تمرکز کن خیلی ک واقعا بهت تراز میدن فیزیک و ریاضی هم ...

اوکیه ... مرسی عزیزمم

من ادم استرسیم نمیدونم چرا خیلی استرس گرفتم فکرمیکنم دیرشدهه

❌کنکور دانشگاه فرهنگیان و نکات مهمش❌

📍تاریخ ثبت نامش⬅️۲۵ آذر تا ۱ دی ۱۴۰۳

✔️منابعش چیه⬅️ درس‌های کنکور رشته ی 

خودت➕هوش و استعداد معلمی و تعلیم و تربیت اسلامی

✔️تاریخ برگزاریش کیه⬅️۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

✔️ظرفیت پذیرش دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۴⬅️۳۰ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان➕۲ هزار نفر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

✔️تاثیر سوابق چقدره⬅️با توجه به ابلاغیه ی جدید ۵۰ درصد تاثیر قطعی

✔️از تراز کنکور فرهنگیان ۱۴۰۳ میشه برای ۱۴۰۴ استفاده کرد⬅️نه نمیشه

✔️معرفی اسامی دعوت شدگان به مصاحبه کی اعلام میشه⬅️خرداد یا تیر ۱۴۰۴

✔️پشت کنکوریم برای سوابق چیکار کنم⬅️دوازدهم رو که داری و یازدهم رو هم باید امتحان بدی

✔️ملاک دعوت شدن به مصاحبه چیه⬅️کنکور سراسری➕کنکور فرهنگیان

🔗 @MoallemanNews

دیر نشده عزیزم وقت هستمن کنکوری نیستم دقیق راهنماییت کنمفقط یه چیز صادقانه بهت میگم جو این دانشگاه ه ...

مامان بابام معلمن   خانوادمون کلا دنبال شغل معلمین نه بااین شرایط مشکلی ندارم

اوکیه ... مرسی عزیزمممن ادم استرسیم نمیدونم چرا خیلی استرس گرفتم فکرمیکنم دیرشدهه

اصلا این فکر رو نکن

خیلی ها هستن سه ماه مونده ب کنکور شروع میکنن و نتیجه میگیرن چون خیلی جدی هستن داخل کارشون

تازه از اونا جلوتری