2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
اره من الماس ماز روهم دارم

فیزیکش با کیه؟

راضی هستی؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم بهم امید میدی

قربانت ولی هدفم امید واهی نیست واقعاا طبق تجربه های خودم سعی کردم منطقی بهت بگم ک اگ جدی باشی و صد خودت رو بذاری مطمئن باش ک میشه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

شجاعی.. اره راضیم

اهان اوکی

مرسی گلم

قربانت ولی هدفم امید واهی نیست واقعاا طبق تجربه های خودم سعی کردم منطقی بهت بگم ک اگ جدی باشی و صد خ ...

درسته باید ولی من چندوقته  حالم خیلی خرابه تمرکزم نمیره رو درس ..

میشه تاپیک قبلیمو ببینی راهنماییم کنی؟ طرفو خیلی دوسش دارم میخوام برگرده  

به امید ارزو های قشنگمممم

درسته باید ولی من چندوقته حالم خیلی خرابه تمرکزم نمیره رو درس ..میشه تاپیک قبلیمو ببینی راهنماییم ک ...

آره اتفاقا خودمم حالم از نظر روحی خوب نیست

شکست، حرف شنیدن از بقیه، تمسخر، ترحم و ... همه اینا دست ب دست هم داده تا حالم بدتر بشه ولی میدونم هرجور شده باید خودم رو روپا کنم با هر حالی ک دارم تلاش رو شروع کنم، مگه چند تا زندگی دارم ک بخوام از خودم توقع داشته باشم اصلا اشتباه نکنم

همین تجربه هاس ک من رو میسازه ، به ورژن قوی از خودم تبدیلم میکنه پس میدونم باید در برابر بی حوصلگیم و ناامیدیم باایستم

مطمئن باش یه عشق اگه واقعی باشه هیچ وقت جلوی رسیدن تو به افسانه ی شخصیت رو نمیتونع بگیره

پس با قدرت تلاش کن، اگ اون دوست داشتنه الکی باشه همون بهتر ک زودتر تموم شه اگ هم واقعی باشه و قسمت هم باشین مطمئن باش از کنارت نمیگذره

تو مسیر درست رو برو، تلاش بکن ، مطمئن باش خدا میبینه و برات به بهترین شکل میچینه

آره اتفاقا خودمم حالم از نظر روحی خوب نیستشکست، حرف شنیدن از بقیه، تمسخر، ترحم و ... همه اینا دست ب ...

چقدر قشنگ توضیح دادی برام

ولی نمیدونم چرا روش حسوم نمیتونم باور کنم مال کسی دیگه بشه  

خدایا خودت حالمونو خوب کن.. ایشالا جفتمون به هدفامون برسیم

به امید ارزو های قشنگمممم