2777
2789

آپارتمان ما مشکلی داره و بنا ب مشکلات چون ۲واحد غیر قانونی درست شده باید تخریب بشه حالا یا طبقه اول یا طبقه ۵ام کسی میدونه آپارتمان میشه از طبقه اول خراب بشه ب کل ساختمون آسیب وارد میشه یان؟

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

قربونت برم طبقه اول رو تخریب کنن که کل ساختمون میریزه پایین دیگه

خیلی تخصص نمیخواد سوالت!!

تخلف ارتفاعیه و طیقه مازاد رو از بالا تخریب میکنن. هرچند همونم دهن ساختمون رو سرویس میکنه

خونه اینجوری رو نباید خرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم طبقه اول رو تخریب کنن که کل ساختمون میریزه پایین دیگهخیلی تخصص نمیخواد سوالت!!تخلف ارتفاع ...

ما طبقه ۵امیم از طبقه اول چدن پارکینگ اشتباه درست کردن یبار میگن طبقه اول خراب شه یبار میگن ۵ 

پدرمینا بیچاره میشن اگر خراب شه هیچ‌جایی و نداریم ک بریم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
ستون‌ها رو کار ندارند دریل میزنن دیوارها رو تخریب میکنند چرا جریمه ندادین

یعنی میشه خراب کنن اولو؟ 

نمیدونستیم جریان اینه چندساله ما ی واحد خریدیم سند نداره الان بعد چندسال میگن ۲واحد غیر قانونی هست پارکینگم اشتباه تو انباری درآوردن 

ما طبقه ۵میم طبقه اول مال خود صاحب ملکه پدرم از غصه قلب درد شب تا صب نخوابیده

رشوه بدین شهرداری ..کسی پیدا کنین ما چند سال پیش ۵ طبقه شاختیم ۲ تاش غیر قانونی 😐۲ ملیارد دادیم کار ...

ما نباید بدیم صاحب ملک باید بده ک اونم چون واحد خودشه دیر یادش افتاده بره از سال ۱۴۰۰قانون اومده ک باید خراب بشه طبقه اضافه تا سند بیاد

کی خریدید؟ مستقیم از سازنده خریدید؟

سآل ۹۷ ن از ی دلال خریدیم ک نمیدونستیم چند دست چرخیده این خونه

ما نباید بدیم صاحب ملک باید بده ک اونم چون واحد خودشه دیر یادش افتاده بره از سال ۱۴۰۰قانون اومده ک ب ...

ببین همینی ک گفتم هست باید ی آدم پیدا کنین که پارتی کلفتی تو شهرداری داشته باشع ینی همون آقاهه صاحاب زمین 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

ببین همینی ک گفتم هست باید ی آدم پیدا کنین که پارتی کلفتی تو شهرداری داشته باشع ینی همون آقاهه صاحاب ...

نمیدونم چرا ۳سال میگذره از وقتی ک افتاده دنبالش ولی کسیو پیدا نکرده اینم میگه من فقط ۲۰۰ملیون میدم بابت اینکه خراب نکنن 

بنظرت میشه بدون اینکه دست ب ستون بزنن طبقه اول خراب بشه؟

سآل ۹۷ ن از ی دلال خریدیم ک نمیدونستیم چند دست چرخیده این خونه

با یه وکیل مشورت کنید. باید دنبال فسخ معامله باشید و تقاضای ضرر و زیان کنید. دقیق روال رو نمیدونم ولی اگر روزی بنا به تخریب باشه این کار رو از بالا انجام میدن. پیگیر بشید داستان نشه براتون

با یه وکیل مشورت کنید. باید دنبال فسخ معامله باشید و تقاضای ضرر و زیان کنید. دقیق روال رو نمیدونم ول ...

والا افتادیم دنبالش ولی دستمون ب هیچ جا بند نیست 

نمیدونم چرا ۳سال میگذره از وقتی ک افتاده دنبالش ولی کسیو پیدا نکرده اینم میگه من فقط ۲۰۰ملیون میدم ب ...

🤣😂😂😂اسی کجا خوابی 

تازه ما بدبختی با دو ملیارد راضی کردیم 

۲۰۰ ملیون چیع ...

بعدم طبقه اول خراب بشه ریگه تمومه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲