2777
2789
عنوان

درس یا بچه

296 بازدید | 31 پست

سلام اول بگم ک من الان نزدیکه پنج ماهه ازسقطم میگذره راستس الان سه ماه دارم درس میخونم واسه کنکور۹۷د ضمن ۲۰سالمه وتمان شرایط درس وهم بچه روداذم ولی شوهرم وکلاخانواپه خودم‌مخالف بچه هستن ومیگن درس بخونه البته مادرشوهرم‌میگه بچه بیارپسرم سنش‌میره بالا والادروغ چراخودم بچه خیلی دوس داذم ازیه طرقی هم همه میدونن‌ک دارم درس میخونم نمیدونم‌چیکارکنم خیلی دلم بچه میخوادارطرفی هم درسمونمیتونم چیکارکنم بنظرتونه چه کنم ببحشیدزیادشد

درستو بخون گلم اگه ادامه تحصیل ندی بعدا پشیمون میشی .. تحصیلات داشته باشی برای اینده ی بچت هم خوبه . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان باردارم و دارم واسه کنکور میخونم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من ترم اول کارشناسی باردار بودم ولی ادامه دادم 

الانم پسرکوچیکم 13 ماهشه دارم برای ارشدفراگیر میخونم . 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

سنت ک کمه.هنوز برای بچه دار شدن وقت هست.

درسم اگر میخونی ک بری سرکار بخون.وگرنه اگه بری دنبال ی حرفه خاص خیلی بیشتر ب درد میخوره.

البته خودم عاشق درسم و میخوام ادامه بدم.فوق لیسانسمو بگیرم

اگر آينده تحصيلي درخشان داري و رتبه خوبي ميتوني بياري حيفه اول درس بخون قبول شدي به بچه در حين تحصيل فكر كن.ولي اگر قراره يه رشته آب دوغ خياري بدون آينده شغلي قبول شي بچه دار شو و مادري كن.

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!