2777
2789
عنوان

درس یا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 31 پست
دلم اخه خیلی بچه میخوادبعضی وقتاباخودم میگم شایدبخاطزفرارازدرس باشه نمیدونم

خخخ منم یه وقتایی که از درس خسته میشم به شوهرم کلی توضیح میدم و دلیل میارم که اگه درس نباشه بیشتر به شماها میرسم حالا الکی میگمااا چون درس نباشه خیلی بی هدف و حوصله میشم ولی بادرس حس میکنم یه کاری دارم پیش میبرم .. 

من اخه شوهرم دوست داره بخونم بعد اینجوری که میگم میگه خودت میدونی هرطور راحتی 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
عزیزم سختت نیست اونوقت

نه اصلا

فقط میترسم تاریخ زایمانم بیفته موقع کنکور😧

من حال جسمیم خوبه حالت تهوع ندارم

مشکلی هم ندارم

البته بچم خدا خواسته بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم اخه خیلی بچه میخوادبعضی وقتاباخودم میگم شایدبخاطزفرارازدرس باشه نمیدونم

میدونم عزیزم ولی سنت خیلی کمه شیرینیه بچه های دیگرانو میبینی دلت میخواد ولی فقط واسه یکی دوساعت خوبه واسه خودت که باشه میفهمی چقد سختی داره کارشناسیتو بخون تا اونموقع سنت خوب میشه یکم از زندگیت لذت ببر برو دانشگاه بگرد تفریح کن با اومدن بچه اینا واست خیلی محدود میشن 

درستو بخون 

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

درس وبچه باهم خیلی سخته من خودم بیست وچهارسالمه دوبچه دارم دانشگاه هم میرم واقعاداره بهم سخت می گذره

فردی به خداگفت:اگرسرنوشت مراتونوشتی،پس چراآرزوکنم؟!خداپاسخ داد:توچه میدانی؟!شایدنوشته باشم،هرچه آرزوکند...
میدونم عزیزم ولی سنت خیلی کمه شیرینیه بچه های دیگرانو میبینی دلت میخواد ولی فقط واسه یکی دوساعت خوبه ...

واقعا همینطوره😐

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

به نظرم اگه بخوای حتی دنبال هنر دیگه ای هم بری حداقل لیسانس رو داشته باش. 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
اگر آينده تحصيلي درخشان داري و رتبه خوبي ميتوني بياري حيفه اول درس بخون قبول شدي به بچه در حين تحصيل ...

درسم‌خداذوشکرخوب بوده تمام امکانات درس وشوهرم واسم فراهم کرده بنده خدافقط تنبلی ازمنه ویه دفعه میفتم فکربچه