2777
2789
عنوان

وسواس فکری (ocd)و اظطراب و افسردگی

219 بازدید | 20 پست

سلام وقت همتون بخیر میشه لطفا هرچیزی میدونین دراین مورد راهنمایی کنین من وسواس فکری خیلی شدید دارم الان نسبت به یه موضوعی شک کردم که مال چند سال پیش هست ولی الان شک کردم جالب اینه اتفاقای قبل از اون یادم میاد بعد از اونم یادم میاد ولی یادم نمیاد که اون اتفاق چطوری افتاده و همش با خودم درگیرم احساس گناه میکنم نمیدونم شکم درست هست یا فقط یه وسواس واسه خودم این شک خیلی منطقیه فکرای با ربط و بی ربط میکنم افسردگی گرفتم دکتر کتاب هرچیزی هست هرچیزی میدونین راهنمایی کنین واقعا زندگیمو مختل کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ocd دارم رفتم دکتر گفت با تراپی و دارو درمانی بهتر میشیمنم دارو رو گرفتم میخورم خیلی بهتر شدم کم ...

میشه لطف کنی بگی دارو چی داد دکتر . مشاور چه روش هایی را گفت؟؟ فلووکسامین داد؟؟؟یا آسنترا؟

خدایا شکرت

میشه لطف کنی بگی دارو چی داد دکتر . مشاور چه روش هایی را گفت؟؟ فلووکسامین داد؟؟؟یا آسنترا؟

آسنترا ۵۰ میخورم من

مشاور نرفتم چون گفت روند تراپی برای درمان وسواس و کمالگرایی که من دارم طول میکشه و منم درسام سنگینه وقت نمیکنم

فعلابه همون دادو راضی ام

آسنترا ۵۰ میخورم منمشاور نرفتم چون گفت روند تراپی برای درمان وسواس و کمالگرایی که من دارم طول میکشه ...

انشاالله که حالتون خوب بشه -هر وقت این فکرهااومد سراغت یه کاغذ A4بگیر جلوی چشم هات فقط به اون نگاه کن . مدیتیشن هم خوبه

خدایا شکرت

اول باید به خودشناسی برسی من کتاب عصبیت و رشد آدمی رو خوندم خیلی جالبه تمام تیپهای شخصیتی رو توضیح میده

بر ای وسواس هر وقت دیدی  فکرهای گذشته به سراغت اومد سریع باید به چیز دیگه ای فکر کنی مثلا کتاب بخون یا نقاشی بکش یا کتاب رنگ آمیزی بگیر هر وقت دیدی فکرها به سراغت میان شروع کن به رنگ کردن کتاب . رنگها حال آدم رو خوب میکنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
منم اظطراب دارم پدرمو در اورده

چیکار میکنی باهاش من هم اظطرابه هم افسردگی هم وسواس فکری شدید من ارتباطمو با دنیای بیرون به طور کلی قطع کردم هیچ کاری نمیتونم بکنم یه دوره هم قرص خوردم ولی هیچ فایده ای نداشت 

والله به نظر من فقط دارو درمانی جواب میده و اینکه سرخودت را گرم کنی

به هیچی جز این نمیتونم فکر کنم فقط مغزم درگیر اینه که جواب این سوالمو چطوری پیدا کنم چطوری از شک در بیام بعضی وقتا خیلی فکرای احمقانه میکنم 

والله به نظر من فقط دارو درمانی جواب میده و اینکه سرخودت را گرم کنی

دارو خوردم اسنترا ولی هیچ فایده ای نداشت بعدم من چون تو یه روستام هیچ سرگرمی و کاری ندارم اینجا من روحیه م داغونه رو همه چیم اثر گذاشته 

منم ocd دارم رفتم دکتر گفت با تراپی و دارو درمانی بهتر میشیمنم دارو رو گرفتم میخورم خیلی بهتر شدم کم ...

تراپی منظورش چی هست چیکار باید بکنیم دقیقا من با دارو حالم خوب نشد دارم بدتر میشم هربار به یه چیزی گیر میدم تازه این بار اصلا فکر میکنم این شک درسته این الکی نیست کاری هم به وسواس نداره نمیدونم چرا این فکرو میکنم 

اول باید به خودشناسی برسی من کتاب عصبیت و رشد آدمی رو خوندم خیلی جالبه تمام تیپهای شخصیتی رو توضیح م ...

بخاطر کتاب خیلی ازتون ممنونم نمیتونم به خودشناسی برسم بلد نیستم اصلا من طراحی میکردم قبلا میخواستم طراح لباس بشم بخاطر همین افسردگی و اظطراب و احساس گناهی که نسبت به خودم و گذشته خودم داشتم نتونستم درسمو نتونستم ادامه بدم هیچ کاری نتونستم بکنم