2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46205 بازدید | 808 پست

وااااییییی😍😍

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
خیلی خوشمزه ن نه؟ نامردین همتون از کابر ستاره و باران بهاری میخوام منو به فرزندی قبول کنن قول مید ...

😀😀

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا جای غذاهای سنگین چندتا غذای رژیمی و سبک و خوشمزه بزارین ماهم یاد بگیریم

اره رژیممیم خوبه

میمیرم برا شامی😍😍😍😍😍

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
احیانا اون دوستت من نبودم😠😠😠👊👊👊 دوستان ببخشید تک تک تعریف نمیکنم همه ی کارها و دستور عمل ها ...

عه وااااا چرا انگار خودت بودي  

بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم/نكند فرق به حالم.../چه براني چه بخواني.../چه به اوجم برساني ،چه به خاكم برساني.../نه من آنم كه برنجم ،نه تو آني كه براني.../نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم /نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي/در اگر باز نگردد نروم باز به جايي.../پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي/كس به غير از تو نخواهم/چه بخواهي چه نخواهي/باز كن در كه به جز اين خانه مرا نيست پناهي .....((خواجه عبدالله انصاري))
عه وااااا چرا انگار خودت بودي    

🙅🙅🙅🙅😠😠😠

اونیکه تو زر ورقه پیده هسش؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اونیکه تو زر ورقه پیده هسش؟؟

ماهی کبابی ب روش خوزستانی

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خانوما اين چ جور كيكيه ، كسي بلده دستورشو ؟

نمیدونم

شاید کیکای رنگیو خورد کرد تو کیک ساده ریخت!