2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46205 بازدید | 808 پست
واي تو تاپيك فقيرا بردم اينجا همه پولدارن اونجا ولي🤭بخاطر حامله ها ويه سري خانوماواينا يه كوچولو مخ ...

اینجا همه پولدار نیستن گل بانو😊😘

دوستان عکس غذاهای ساده رو هم که با ذوق تزیینش کردن گذاشتن.

من خودم عکس یه کتلت ساده رو گذاشتم 

دور همیم که ایده بگیریم حتی نیمروها و نون پنیرامونم با ذوق و سلیقه بخوریم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام کلی پیرهن و تزیینات یلدا دارم که قیمتم خیلی مناسبه حتما بهم پیام بدید لینک کانال بفرستم

09352836424

اینم پیج اینستاگرامم yalda_khas1

اینم لینک کانال

https://t.me/joinchat/AAAAAED_ciHcL5ZhUhEWCw

https://basalam.com/yalda_khas1?client=app
اینم غذای من در اوری البته کوقته اس وسطش زرشکه 

خیلی عالی من طعم زرشک و تو غذا دوس دارم😋

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اینجا همه پولدار نیستن گل بانو😊😘 دوستان عکس غذاهای ساده رو هم که با ذوق تزیینش کردن گذاشتن. من خ ...

نه اون پولداري رو شوخي كردم.... اينجا هم همونان ك ك ميان ديگه فرقي نميكنه... ولي از ديشب تا الان تو اون تاپيكم يه سر اومدم اينورا ديدم چه خبره 😍دلم باز شد

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
نه اون پولداري رو شوخي كردم.... اينجا هم همونان ك ك ميان ديگه فرقي نميكنه... ولي از ديشب تا الان تو ...

ممنون گلم😊😘

بیشتر ماها تو هردو تاپیک عضویم😀😀😊

سلام دستور پختش و میدید 👌👌👱

گلم مامانم ميپزه من زياد وارد نيستم ، ولي پياز داغ ميكنه و أدويه ميزنه برنج و لپه و سبزي دلمه ، رب ، اگه باشه چرخ كرده هم ميزنه 

تيكرواسه تولد دخترمه ،من به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد   
دورش چیه؟ چه نوعیه؟

نون فانتزی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖