2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46205 بازدید | 808 پست

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه دستورشو بزاری گلم؟

اول كه پياز خوب سرخ ميكني طلايي ميشه بعد سير رنده شده اضافه ميكني خوب كه عطر سير بلند شد سبزي ماهي (قليه) سوپريا دارن ميريزي و حسااابي سرخ ميكني ادويه جات و يه قاشق رب هم ميدي بعد ميگوها رو ميريزي و ميذاري با سبزي و سير مخلوط بشه و عطر و طعم همو بگيرن يكم اب اضافه ميكني بعد اب تمر ميريزي و ميذاري قليه دم بياد (جا بيفته)

من فلفل قرمز و گوجه سرخ شده به سليقه خودم ريختم بيشتر برا طعم و مزه اش و رنگ و لعابش 

🌹اميرارسلان و اميراردلان گل پسرام🌹
اول كه پياز خوب سرخ ميكني طلايي ميشه بعد سير رنده شده اضافه ميكني خوب كه عطر سير بلند شد سبزي ماهي ( ...

ممنون نازنین😘😘😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چه عالی ماهی و چطور سرخ کردی چه نوع ماهی استفاده میکنی

ماهی تیلا پیلاس

ماهی رو میزارم یه نیم ساعت تو آبلیمو ونمک و پودرآویشن ، بعد روغن میزارم داغ شه ، ماهیرو از اون مخلوط در میارم میزارم تو مخلوط آرد و زردچوبه و کمی ادویه بعد میندازم تو روغن

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
اون که تو کاسه هستش چیه؟؟؟

گوجه رنده شده و سرخ کرده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خوراک لوبیا سبز با مرغ

هووووم به به

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
مشروبه ؟

نه اب معدني تاريخ گذشته اس😉

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

واي تو تاپيك فقيرا بردم اينجا همه پولدارن اونجا ولي🤭بخاطر حامله ها ويه سري خانوماواينا يه كوچولو مخالف عكس گذاشتنم... البته كسي هم از من نظر نخاست🙄

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.