2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 46209 بازدید | 808 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ک اشپزیتون خوبه طرز تهیه زرشک پلو بامرغ میخام خیلی خوشمزه بشه ومرغش بو نده😏😏😏😏😏

برا این دستور رون مرغ بهتره گلم

پوست رون و میکنیم و تو روغنی که از قبل داغش کردیم سرخ میکنیم

خوب که دو طرفش قرمز شد یه کنار میزاریمو این سس و اماده میکنیم:پیاز +سیر+نمک+فلفل سیاه+فلفل قرمز+دارچین+زردچوبه+زیره سیاه کمی+پودر تخم گشنیز+رب گوجه+رب انار+زرشک و زعفرون که بیس دقیقه ی اخر پخت اضافه میکنیم

اینارو خوب تفت میدیم

بعد به اندازه ای که وقتی رون هارو میچینی تو قابلمه اب روشو بگیره اب جوش بهش اضافه میکنیم و میزاریم با شعله ی کم اروم بپذره.

مزش عالیه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
برا این دستور رون مرغ بهتره گلم پوست رون و میکنیم و تو روغنی که از قبل داغش کردیم سرخ میکنیم خوب ک ...

وای ممنونم گلم😘

خدای مهربونم بابت همه چی شکرت شکررررررر💖💖💖💖💖💖💖💖💞💞💞💞💞💞💓💓💓💓💕💕💕💕
وای ممنونم گلم😘

نوش جونت فقط اولش که میخوای مرغ و سرخ کنی خیس یا یخ زده نباشه

همینطور چون روغن میپاشه در قابلمتو حتما بزار و شعله متوسط باشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من سکوت من نگاه

من فسنجون😂😂😋

نصفه شبی این چ کاری بود اخه خودمن گشنم شده😅

اره😂😂😂

دوستان ازین به بعد تایم میدم 😂😂😂😂

ولی خوبه من که دلم میخواد صب زود پاشم غذا بار بزارم