2777
2789
عنوان

مادرشوهر اویزون

258 بازدید | 15 پست

هرکاری میکنم شوهرم با مامانش بد بشه نمیتونم.بهش میگم اونا ب من محل نمیزارن چرا زنگ میزنن جواب میدی چرا باهاشون خوبی جواب درست نمیده .

هزارو یک بلا سرمون درآورد ولی نمیدونم چرا با خانواده و فامیلش بد نمیشه .خسته شدم دیگ.

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون کارای بدشونو بهشون میگی داره مقاومت میکنه . خود شما اگ شوهرتون بهتون بگه مادر شما بده قبول میکنین و حقو میدین به ایشون ؟ حتی اگ از اخلاق بد مادرتون هم باخبر باشید بازم قبول نمیکنید . ناز کنید برا همسرتون و خودتونو ی فرد مظلوم نشون بدید نه یک زن غرغرو 😂❤

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

❤️❤️فرستادم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چون کارای بدشونو بهشون میگی داره مقاومت میکنه . خود شما اگ شوهرتون بهتون بگه مادر شما بده قبول میکنی ...

اگر برات بگممممم چ کارایی کرده این مامان بیشرفش ک دو دستمالی گریه میکنی .

من هزارو ی خوبی کردم بهشون ولی نمیدونی با من و پسرش چکار کرد.

منم همینم ولی خب شوهرم پشت منه

شوهرم پشتمه‌ اگر نبود ک ثانیه ای نمیخوندم تو زندگیش.

اخلاق بدی ک داره نمیخواد کسی ازش ناراحت باشه . دوست داره دل همه رو بدست بیاره . ممکنه این ی نعمت باشه ک اخلاقش اینه ولی من دلم میخواد سر ب تن خانوادش نباشه 

ک اینقد عوضین. 

۱ تیکه وسیله کمک پسرشون نکردن هزار تومن کمکش نکردن 

بعد اگر ی چیزی بخریم میخوان سکته کنن 

نمیشه عزیزم فکر کن برادر خودت با مادرت قطع رابطه کنه چقدر مادر اذیت میشه

نمیدونی آخه چیا کشیدم ازشون . بخدا عروس بد جنسی نیستم اتفاقا رفت و آمدو خیلی دوست دارم ولی اونا فقط دوست دارن بیان تاالان منو دعوت نکردن خونشون 

اگر برات بگممممم چ کارایی کرده این مامان بیشرفش ک دو دستمالی گریه میکنی .من هزارو ی خوبی کردم بهشون ...

متاسفانه مشکل اکثر خانواده ها دخالت اقوامشونه.از طرفیم بجای محبت کردن بیش از حد ب اندازه محبت کنین و ادم بدخلقیم نباشین ولی خب دوریو دوستی چ با خانواده خودتون چ با اقوام همسرتون . اینوهم یادتون باشه همه رو خانواده‌شون حساسن و بدی هاشونو پشت گوش میندازن لطفا بجای یاداوری کارای بد خانواده‌شون فقط و فقط مظلوم بازی دربیارید . برای مغز اقایون کتاسفانه جز این هیچی اثر نداره نمیفهمن کلا نتیجه عکس میدع

متاسفانه مشکل اکثر خانواده ها دخالت اقوامشونه.از طرفیم بجای محبت کردن بیش از حد ب اندازه محبت کنین و ...

حب چکار کنم . من تا حالا ۱ بازم نرفتم خونه خانواده و فامیلش . ن عقد ن نامزدی ن عروسی الانم ک پاگشا نکردن. هزارو ی محبتم کردم بهشون .

اولا که چرا تاپیک میزنی قفل میکنی؟؟

دوماکه خانوادشن ببینم اگه خانواده شما پاگشا نمیکردن همسر میگفت جواب گوشیشونو نده حاضر بودی قبول کنی؟؟

سوما مادرشه وشما تو روابط مادرپسری دخالت نکنین بهتره هرررررچی باشه مادرشه بگی قطع رابطه کن دوسال دیگه بمیره شوهرت ازت منثتنفر میشه میگه تو کاری کردی باهاش بد بشم پس ضربه اش به خودت میرسه 

بچسب به زندگیت تو باهاشون خوب نباش ولی به شوهرتم کاری نداشته باش کافیه خودتو جای اون بزاری 

اولا که چرا تاپیک میزنی قفل میکنی؟؟دوماکه خانوادشن ببینم اگه خانواده شما پاگشا نمیکردن همسر میگفت جو ...

اشتباه گذاشتم. بلد نبودم تازه عضو نینی سایت شدم.

چی بگم والا . خیلی حرصم گرفته ازشون