2777
2789

من سال ۹۶ کلاس یازدهم بودم ک بینی عمل کردم
اون موقع زیاد مد نبود ک تو اون سن کسی عمل کنه
بعد دانش آموزان هی می‌دیدن هی اسم دکترمو می‌پرسیدن حتی دو تاشون فوری بعد من رفتن عمل کردن من شده بودم بچه خوشگل مدرسه طوری ک دخترا هم روم کراش میزدن اون موقع تزریق ژل اینا هم مد نبود هر کسی خوشگلیش طبیعی برای خودش بود
خلاصه گذشت و علاقه بر اینا درسمم خوب بود و شاگرد اول مدرسه رشته کامپیوتر بودم معمام عاشقم بودن جوری ک همشون برگه ها رو میدادم من تصحیح کنم حتی چندتاشونم خاستگاری کردن
گذشت و چند نفر خیلی حسادت میکردن و دشمن شدن باهام
نمیدونم از چشم زخم بود یا دعا نوشتن برام که خیلی الکی الکی دچار مشکل روحی و روانی شدم
الکی مریض شدم داشتم نابود میشدم همش گریه همش فکر خودکشی کلا از این رو به اون رو شدم 
الان خدا رو شکر. بعد سال ها بهتر شدم ولی خب هنوز علائمشو دارم نمیدونم چیکار کردن باهام البته حق داشتن چون معلما همیشه منو میزدن تو سرشون 
به نظر شما همچین مشکلی از چی می‌تونه باشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چند سالت بودهنوزم علائم داری؟

تو همون دبیرستان 16 17 سالم بود 

الان نه به اون شدت اونموقع چشم خورده بودم چندسال طول کشید تا خوب شم

ولی چندوقت پیش گره تو کارام افتاده بود شک میکردم زنداییم کاری کرده باشه چون دست داره تو این کارا

یجا خوندم هیچ سحر و جادویی توانایی مقابله با سوره بقره رو نداره یبار باز کردم تا آخرش خوند از اونموقع دیدم کارام داره جلو میره و پیشرفت کردم