2777
2789

حالم ازینجایی ک هستیم بده 

چی میشه یروز تاپیك بزنم بگم بلاخره مام خونه خودمون داریم خونه درست حسابیو... 

هیی خدااا💔🫠

میشه واسم دعا کنید اگ تاپیکمو میبینید ؟؟؟

با دل پاکتون برام از خدا بخوایین 

من کم سختی نکشیدم نمیدونم چرا دلم میگیره میشینم زندگیو مرور میکنم

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ارزوم همینه خودمو از همه چی محروم کردم که بهش برسم نمیدونم چقدم دیگه باید سختی بکشم

میفهممت عزیزم🫠💔 ایشالا زودتر از چیزی ك فکرشو بکنی

بری خونه ی خودت یه نفس راحت بکشی❤️

+خدایاشکرت🤍

عزیزم این کاری بخدا نداره که اقتصادمون داغونه و تورم هزار درصده

چرا خدای جوونای خارجی بهشون راحت خونه و ماشین میده،مگه خدای اونا فرق داره

نه عزیز من اقتصادشون درسته

اونا رو تو کله منو شما کردن واسه منافع خودشون

می‌ده ایشالاالبته دست از تلاش برندارید همیشه اونایی که پرتلاشن خوش شانس ترن به هر حال خونه پول می‌خو ...

🙂

وضعیتو شرایطه ك بده واقعا و الا کسی دست نمیزاره رو دست

+خدایاشکرت🤍

منم ارزوم همینه خودمو از همه چی محروم کردم که بهش برسم نمیدونم چقدم دیگه باید سختی بکشم

یک کلیپ طنز نگاه کردم طرف میگفت خدایا لااقل اونجا ک گفتی از توحرکت از من برکت میگفتی تو ایران  چقدر باید حرکت کنیم تابرکت بدی!!!حرکت وبرکت توایران بهم نمیخوره !!

خونه شده رویا برای ایرانی ها

عزیزم این کاری بخدا نداره که اقتصادمون داغونه و تورم هزار درصدهچرا خدای جوونای خارجی بهشون راحت خونه ...

که اگر کسی فقیره و نداره تقصیر خداست العیاذ بالله واگر کسی ثروتمنده خواست خدا بوده!!!

نه عزیزم خدا چون ذاتش غنی هست از فقر خوشش نمیاد ،خوشش نمباد بنده شو فقیر کنه،فقر و تورم یک مملکت ناشی از چیز دیگریست ...