2777
2789

به رشته دانشگاهی فکر کن اگه علاقه داری برو بخون . هر رشته ای اگه دوسش نداشته باشی عذابت میده . قبل از انتخابات هم یه نگاهی به کتابهای درسی تخصصی هر رشته بنداز . من خودمم انسانی بودم فلسفه و منطق و جامعه شناسی و تاریخ و آمار مهم تریناشن تقریباً 

به رشته دانشگاهی فکر کن اگه علاقه داری برو بخون . هر رشته ای اگه دوسش نداشته باشی عذابت میده . قبل ا ...

دوسش که دارم ولی بعضیا میگن خیلی حجم درساش زیاده و نمیتونی. شما که انسانی بودی سخت بودت برات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش که دارم ولی بعضیا میگن خیلی حجم درساش زیاده و نمیتونی. شما که انسانی بودی سخت بودت برات

ببین سختی و آسونی دریای هر رشته وااااااقعا یکیه . مثلا منطق با زیست تجربیا برابری می‌کنه . بخوای نگاه کنی واقعا یکیه . من از تجربی بدم میومد از ریاضی زیاد خوشم نیومد رفتم انسانی . اول اینکه رشته های فنی خوبی اونموقع تو شهرمون نبود و دوم اینکه نظر خانوادم این بود که فنی برا خنگاس . که من اگه برمیگشتم عقب میرفتم یه رشته فنی .. یا حداقل در کنار رشته نظری یه حرفه یاد می‌گرفتم نه که بعد از سه سال دبیرستان و چهار سال دانشگاه در به در کار پیدا کردن باشم .

بخاطر سختی و آسونیش تصمیم نگیر ! بخاطر کار تصمیم بگیر . تو کجا قراره بری ؟ اونو مشخص کن . من الان مدیریت خوندم . کار هم برام خیلی هست ولی توی شهر خودمون نیست . هم رشته دبیرستانی هم رشته دانشگاهی م رو دوست داشتم . 

ببین سختی و آسونی دریای هر رشته وااااااقعا یکیه . مثلا منطق با زیست تجربیا برابری می‌کنه . بخوای نگا ...

دقیقا نظر خانواده منم همینه و میگن که یا انسانی یا تجربی منم که از ریاضی منتفرمم و واقعا بدم میاد تصمیم گرفتم انسانی بخونم

الان بیکاری شما؟ رشته دانشگات چی بود

بخاطر سختی و آسونیش تصمیم نگیر ! بخاطر کار تصمیم بگیر . تو کجا قراره بری ؟ اونو مشخص کن . من الان مد ...

نه خب من واقعا دوس دارم که انسانی بخونم ولی از اینکه وسط راه نتونم دیگ ادامه بدم میترسم. 

همه ی دبیرا میگن که انسانی سخته و شما نمیتونید بخونیدو فلان

نه خب من واقعا دوس دارم که انسانی بخونم ولی از اینکه وسط راه نتونم دیگ ادامه بدم میترسم. همه ی دبیرا ...

والا سخت که نیست . که نشه خوند بنظر من از درسای تجربی و ریاضی بهتره مثل هندسه شیمی زیست و این چیزا. 

دقیقا نظر خانواده منم همینه و میگن که یا انسانی یا تجربی منم که از ریاضی منتفرمم و واقعا بدم میاد تص ...

من الان تو کمیته امداد کار میکنم . ولی بهتر هم هست که بخاطر شرایط زندگی نمیتونم برم